Ystad Saltsjöbad

indlægget indeholder reklamelinks.

Er der et sted, jeg godt gad at prøve og slå mine folder, så skulle det altså være Ystad Saltsjöbad! Jeg synes simpelthen at stedet emmer af ro og stilhed – og ja, wellness, men jeg kan ikke vide det – fordi jeg har aldrig været der! Men det skal der altså laves om på snart… Håber jeg 😉

Det er ikke mange dage siden, at jeg tippede Michael om, at jeg virkelig godt gad at opleve det lille stykke himmerige midt i Sverige.. Og at det passende kunne smedes sammen med at vi til januar har kysset på hinanden i små 15 år. At have holdt hinanden ud i 15 år – og snart været igennem alle de prøvelser et par nærmest kan komme igennem… At flytte sammen, få børn sammen, åbne og lukke en butik sammen, blive gift – sammen ;-), bygge et hus sammen – ja, vi har været igennem en del… Og vi er stadig lige så glade for hinanden – og det skal da fejres.

Derfor er det da bare så heldigt, at hjemmesiden http://www.duglemmerdetaldrig.dk lige nu giver -25% på en i forvejen god deal på et ophold hos Ystad Saltsjöbad.
I finder tilbuddet her 🙂

Opholdet på Ystad Saltsjöbad inkluderer :

  • En overnatning i et Superior-værelse.
  • En 3-retters middag.
  • Stor morgenbuffet.
  • Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
  • Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne.
  • Gratis parkering ved hotellet.

detglemmerdualdrig.dk byder selvfølgelig ikke kun på oplevelser hos Ystad Saltsjöbad, men også mange andre oplevelser til både ham, hende, børn, seniorer, familier og mm. Så det er bare at tjekke den ud, hvis du mangler gaven til personen som ellers har alt!

Ystad Saltsjöbad

Jeg håber virkelig at Michael læser det her indlæg og virkelig fatter en hentydning, så jeg selv kan komme til at opleve stedet, som jeg sidder og savler lidt over 😉

Ystad SaltsjöbadYstad SaltsjöbadYstad Saltsjöbad

Mette Gregersen