endelig er weekenden kommet

Så er det endelig weekend! Selvom man er “chef for egen butik”, som jeg vel egentlig godt kan kalde mig, når jeg render rundt og leger fuldtids-blogger og hjemmegående hustru, så er weekenden altid kærkommen. Ikke fordi vi egentlig sover ret meget længere end i hverdagene herhjemme, men fordi det betyder laaaaange morgener, hygge under dynerne, pandekager til morgenmad og kvalitetstid med mine 3 yndlings mennesker – og heldigvis også mange andre dejlige mennesker.

Denne weekend skal vi bruge på at fejre min svigerfar. Aftenen igår brugte vi på at hjælpe med at gøre festens lokation klar til fest og i skrivende stund, burde jeg gøre noget ved min høstak af hår eller smække lidt på øjenene… Men så langt er jeg ikke nået endnu. Pigerne leger med LEGO og deres fædrene ophav nyder sin kaffe – så det nyder vi lige inden vi skal rigtig i gang!

Jeg regner med at vi skal tilbringe hele dagen i Brønderslev, hvor vi skal hygge, spise, danse og morer os <3 Det bliver en dejlig dag.. Om end jeg stadig har lidt tøjkrise.. Jeg føler helt ærligt, at vejret snart må bestemme sig – er vi i sommer eller efterår? Come on.. Men det løser sig nok – det gør det jo altid 🙂

Pigerne har ihvertfald ikke krise ! Jeg har nemlig købt disse smukke nye styles fra The New, som de bliver super cute i. Jeg er en af de der mødre, der synes det er for meget at give dem helt det samme på – som regel 😉 – men som synes det fedeste i verden er at give dem det samme print på, men i forskellige styles… Og jeg gør det.. Ofte!

så er det endelig weekend - bellas kjole - the new så er det endelig weekend - fines nederdel - the new

Jeg regner med at style nederdelen med en hvid t-shirt og hvide sneak og Bellas kjole med hendes lyserøde sneakers fra Adidas.

På søndag skal vi ikke lave dagens gode gerning, forestiller jeg mig. Inde i mit hovede ser jeg ihvertfald ikke andet end dyner, popcorn, film og cola.. Så er det spændende om det holder stik – eller om pigerne har en helt anden ide om hvad sådan en søndag skal bruges på 😉

// Kjole og nederdel fra The New // 

Mette Gregersen