Gulvet er delvist sponsoreret af Flottegulve.dk– holdningerne er ikke!

vores sildebens-gulv

I små etaper, så vil jeg gå gennem vores nye hus og prøve at besvare nogle af alle de dejlige spørgsmål, som jeg har fået indenfor det sidste stykke tid… Lad mig lige sige, at jeg er så glad for at I synes vores hus er blevet flot. Det synes vi nemlig også selv og det gør mig glad, helt ned i lilletåen, når I spørger ind til de forskellige elementer i vores hus. Ja, der skal ikke meget til at gøre mig glad – og det gør mig bare GLAD <3

Et af de spørgsmål, som går igen på IG er “hvor er jeres gulv fra?” og “er det virkelig egnet til at have små børn på?”.

Spørgsmålene kan vel i teorien besvaret meget kort : “flottegulve.dk” og “JA”… Men det er da ikke sådan vi leger her på bloggen 😉

Vi har virkelig været mange forskellige gulve igennem før vi endte med at vælge sildebensgulvet fra flottegulve.dk. Vi har været igennem træ, vi har været igennem beton – sågar gulvtæppe, men vi kunne ikke slippe ideen om sildebensmønsteret! … Dog var prisen på sildebens parket noget højere end hvad vi havde budgetteret med og desuden læste vi ikke lutter gode ting om sildebensparket og små børn.

vores sildebens-gulv

Derfor valgte vi at gå efter sildebens-laminat fra Flottegulve.dk i stedet. Både prisen, klik-systemet og det faktum, at det kunne klare børn og alt hvad et indebærer gjorde at vores valg faldt på lige præcis dette gulv. Det har vi ikke fortrudt! Det gør sig SÅ godt i vores drømmehus!
Der er selvfølgelig ting, som man skal tænke en ekstra gang over, da det jo ikke er ægte træ, men gør man det velovervejet og grundigt, så er jeg sikker på at man har et gulv, der holder i rigtig mange år.

vores sildebens-gulv

Det var jo ikke os selv, der stod for at lægge vores gulv, så vi har desværre oplevet et par dumme ting ifm. vores gulv, men jeg vil våge den (- og det bliver hårdnakket) påstand at det ikke er gulvet, den er gal med. Det er simpelthen underlaget og nogle fejl ifm. støbningen af huset, der driller, men det er der jo råd for – og dem er vi igang med at afprøve.

Vi er virkelig glade for vores sildebens-gulv. Det opfylder alle de krav og ønsker, som vi havde til det gulv, som skal være vores de næste 30 år.

Mette Gregersen