MGP er årets højdepunkt herhjemme – ihvertfald for Bella. Derfor har det været virkelig irriterende, at vi de sidste 2 år har været inviteret til runde fødselsdage hos venner lige præcis den dag, hvor MGP-festen løb af stabelen.

I år havde vi derfor bestemt, at uanset hvad er dumpede ind af døren, så var dagen reserveret til Bella, Fine og en vild MGP fest… Det var lige indtil der røg en invitation ind af døren – til Bella – til MGP fest – hos bedsteveninden.
Det var ” bare for vildt” og det var lige præcis det storesøster gerne ville… Så det skulle hun da selvfølgelig til.

Hvad gør man så, når moren havde glædet sig lige så meget til MGP-fest som barnet? Heldigvis kom min bedste veninde og hendes dejlige familie os til undsætning! Hendes dejlige datter på  4 år forstod lidt mere end Fine, så det var anledning til at give den max gas med ægte MGP-pyntning og fine drinks.

Så vi havde virkelig en dejlig aften, til trods for at være blevet droppet af vores ældste datter. Det blev det bedste af 2 verdener… Til ungerne var der pyntet vildt op – der var bordkort, flag, serpentiner, stemmesedler, popcorn, slik, dyner og farverige drinks.

Til de voksne var der lækker vin, sushi og masser af hygge og sladder.

Alt i alt – en perfekt aften… Meeennn… Næste år drømmer jeg nu om at være først ude med invitationen til MGP fest for pigerne i 1.B 😉

Mette Gregersen