Reklame I VacVac Studio

VACVAC studio VACVAC studio

Fine fik forleden tilsendt den fineste og blødeste pakke af Signe fra VacVac Studio. I pakken var der det blødeste tøj, som jeg nogensinde har mærket.. Sådan helt ægte. Det er simpelthen helt igennem blødt og lækkert – og det må være som at rende rundt blandt skyer, når man har det på.

Fine har ihvertfald fået nyt yndlings-undertøj. Det er ikke nemt med ét par, siger jeg jer.. Så jeg har allerede bestilt en ekstra pakke 😉 Hun bliver simpelthen ægte træt af det, når det ikke er rent og dermed kan jeg også afslører for jer, at vi allerede har haft vasket undertøjet en del gange og det holder sig lige så lækkert, blødt og pænt efter vask.
I kan se de forskellige styles af undertøj fra VacVac Studio her

VacVac Studio VacVac Studio

VacVac Studio prøver at skabe et univers af bæredygtigt børnetøj til fornuftige priser og det er tiltrængt i vores verden. Jeg synes konceptet er genialt og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er fremtiden.

“Vi bestræber os på til enhver tid, at videreudvikle os selv inden for netop bæredygtighed, da tekstilindustrien er skræmmende forurenende. Heldigvis er flere og flere med på idéen og vi håber og tror på en meget mere skånsom tekstilindustri i fremtiden. Ikke om en uge eller om et år. Men måske om 5-10 år.”

skriver VacVac Studio selv og det viser virkelig indsigt. Jeg er selv begyndt at tænke rigtig meget over bæredygtighed og den fremtid vores miljø (…og især den fremtid vores børn) går i møde. Der skal tænkes over disse ting og de mærker, der gør det – de skal støttes!! Jeg er ikke nogen helgen – langt fra.. Jeg køber alt for meget tøj til mig selv og til pigerne.. Men jeg vil simpelthen så gerne blive bedre, både for vores verdens skyld – men bestemt også for min økonomis skyld 😉 Jeg tror min mission skal være, at skære ned, selvfølgelig … men også at finde mærker, der stræber til at være bæredygtige.

Derfor er jeg meget glad for, at have opdaget det fine lille smørbløde mærke… og det samme er Fine.

Hun skulle ihvertfald selv vælge tøj i fredags og valget faldt naturligvis på “den der bløde nye nederdel” <3

Mette Gregersen