Hvornår er man for gammel til de unge mødre - da vi fik Bella var vi ihvertfald gamle nok til at blive forældre

Hvornår er man for gammel til de unge mødre?

Da jeg blev mor første gang var jeg 23 – lige på nippet til at blive 24 år. Dengang var der simpelthen så mange der spurgte mig, “om det nu var planlagt?” Det spørgsmål irriterede mig grænseløst og jeg fandt på flere og flere lettere “næsvise” comebacks..  Men nu, når jeg ser tilbage kan jeg jo egentlig godt forstå det. Det var da tidligt og 23 år er da ingen alder – omend jeg faktisk alligevel var for gammel til at være med i de unge mødre 😉

Jeg kan starte ud med at fortælle, at jeg altid har vidst, at jeg ville få børn tidligt. Det jeg altid gerne har villet være var og er stadig, MOR!
Sådan var det også da jeg var 13 – 16 – 18 – 20  og nu 30 år. Michael og jeg fandt sammen, da vi var hhv. 16 og han 17 år. Så nu har vi været sammen i snart 15 år <3 Vores forhold har ikke altid været en dans på roser, men vi har altid ville have hinanden og vi kom igennem alt… Alt jalousien, alle skænderier, det at blive voksne sammen – og vi kom ud på den anden side, stærke og klar til et nyt kapitel i vores liv. Det startede i 2009, da vi blev enige om, at vi godt ville være forældre – også selvom det var tidligt. Vi vidste jo ikke hvor lang tid det ville tage at blive det og vi var klar.

Det tog ca. 14 dage før jeg stod med en positiv graviditetstest.

Hvornår er det rigtigte tidspunkt?

Vi havde som sagt været kærester i knap 7,5 år, da vi blev forældre og kendte hinanden rigtig godt – hvilket i den grad også var nødvendigt, da man først rigtig bliver testet i sin tålmodighed, når man får børn!!
For os var det det helt rigtige at få børn tidligt. Vi var heldige at have støttende familier, gode venner, et dejligt hjem og Michael havde allerede startet et godt og stabilt firma. Så tiden var rigtigt valgt for os… Vi har ihvertfald ikke fortrudt det endnu 😉

den 1 august blev vi en familie på 3 - om end en noget ung familie. Men hvornår er man for gammel til de unge mødre

Vores venner har altid været forelsket i Bella og hun har været med på skiture, sommerferier, weekendture og mm. Hun var en nem baby og det var nemt at have hende med rundt – især når vi havde 10+ dejlige “barnepiger” med samtidigt. Så vi har ikke følt, at vi har “misset” noget sammen med vores venner!
Det eneste minus for os var (og er måske lidt endnu, dog mest for Bella) at der ikke rigtig var mange af vores venner, der var samme sted i livet, så hun har aldrig haft så mange jævnaldrene at lege med.. Ikke andet end i børnehave og nu skolen.. Til gengæld fik hun så ALT opmærksomheden hos begge vores familier og alle vores venner i rigtig mange år <3 Så lidt har hun da har vundet!

Mette Gregersen