Ork, hvor er det hårdt at være ramt af sygdom.. Ikke bare, når det er en selv – så er det til at overskue (for det meste), men når resten af familien også er ramt, så er der bare ingen Kære Mor. Så er det lige på og hårdt, ligemeget hvor meget hovedpine og mavepine man render rundt med!

Sådan har det været i både Louises og min egen lille familie i den sidste uges tid… Vi har simpelthen været ramt at så meget sygdom, at det må være NOK for resten af 2015 – og ihvertfald de første 3 mdr. af 2016.

Heldigvis får man også tid til at tænke i blog-indlæg, når man ligger på sofaen og ømmer sig, mens man ordner dagens 7. omgang vasketøj – eller mens man ligger med hovedet i kummen.. Jeps, det var den slags syge..

Fx. fik jeg lov at sove en hel dag, mens Michael og min mor tog sig af pigerne. Jeg sov både med vores egen dyne og med Bellas dyne – i en stor pærevælling… Mens jeg lå og ynkede mig, kom jeg til at tænke på hvor forskelligt sengetøj i sandhed er.

Michael og jeg har deler dobbeltdyne, så vores udvalg af sengetøj begrænser sig i store træk til By Nord eller Susanne Scheerings lækre kvaliteter, men pigerne derimod har virkelig et mekka af lækkert udvalg, når det kommer til sengetøj. Derfor ynder jeg at stjæle Bellas dyne, når jeg kan snyde mig til en time på sofaen eller en middagslur i dobbeltsengen.

Blandt favorit-sengetøjet til tøserne er Soft Gallery, Cam Cam og Konges Sløjd – og jeg føler faktisk, at pigerne sover bedre, når de sover i deres sengetøj fra disse mærker.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 22.04.37 Skærmbillede 2015-12-07 kl. 22.04.29
Sengetøjet fra Konges Sløjd er virkelig blandt vores favoritter og der går ikke langt fra, at det er færdig med at blive vasket til at det ryger tilbage på dynerne.
Sengetøjet fra Konges Sløjd kan købes her.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 21.58.59 Skærmbillede 2015-12-07 kl. 22.10.42

Soft Gallery har været en favorit herhjemme siden vi fik det første sæt til Fine, da hun var helt lille og ny. Jeg ELSKER det her sengetøj – og håber viiiiirkelig, at Soft Gallery har i tankerne at udvide deres sortiment med et sæt til dobbeltdyne!
Sengetøj fra Soft Gallery kan købes her.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 21.57.23 Skærmbillede 2015-12-07 kl. 21.56.47

Cam Cam laver virkelig også lækkert sengetøj – og i virkelig fint design. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og det er virkelig lækkert at snue i.
Cam Cam sengetøjet kan købes her.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 22.04.20 Skærmbillede 2015-12-07 kl. 22.04.12

Liewood er den nye med-spiller i min lille sengetøjs-verden. Jeg har endnu ikke erhvervet mig et sæt af det yndige sengetøj til pigerne, men det SKAL jeg bestemt. Jeg har nemlig ladet mig fortælle at det virkelig emmer af kvalitet – og det fine design skal man bestemt ikke kimse af.
Liewood sengetøjet kan købes her.

Så hvis I er en sucker for lækkert sengetøj i blød og skøn kvalitet, så vil jeg bestemt anbefale at investerer i noget af det ovenstående sengetøj. Fordi så sover I altså sødt…

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Indlægget indeholder affiliated link

Mette Gregersen