Smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

Indlægget er sponsoreret af Desenio.

Så er vi kommet til dagen, hvor vi egentlig skulle være flyttet ind i det nye hus.. Og hold da op, hvor har vi glædet os. Der er bare det lille problem, at der endnu ikke er hverken vinduer, døre eller gulv i huset på B.S. Ingemanns Vej, desværre. Udsigten er ikke lang, men længere end jeg lige nu orker. Faktisk føles den nok mere lang, fordi at vi nu ramler oveni en magisk tid, som jeg virkelig har glædet mig til i snart 365 dage, nemlig julen.

Heldigvis har jeg været så heldige at de skønne mennesker fra Desenio har forkælet mig i min sure ventetid. De har nemlig sendt de smukkeste plakater, som skal op og hænge på de meget hvide vægge i det nye hus.. Når vi kommer så langt <3 For nu har jeg lånt min søsters hjem for at illustrere hvor ufatteligt meget at kunst kan gøre ved kedelige hvide vægge… Og så får I selvfølgelig billederne at se, når plakaterne er kommet på plads i det nye hus, men jeg kan altså ikke vente med at vise jer, hvilke plakater, som jeg har valgt!

Smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

Det er sjovt, at jeg bedste kan lide at have noget på væggen, der har en betydning for mig. Mon andre er med på den vogn?
Netop derfor var jeg helt solgt på disse to ufatteligt smukke plakater, den ene hedder JUMP og emmer jo af gymnastik og dans – hvilket passer både til Bella og jeg, da det er noget vi ynder at både se og dyrke. Nok mest Bella, men jeg har gjort det… Engang 😉 Derudover røg den smukke plakat med fuglene, birds over the lake, straks i kurven, da den faktisk på en prik ligner den tatovering, som min søster har på ryggen. Hun har tatoveret en fugl for hver medlem i vores familie. Begge plakater har en snert af lyserød – og det gør bestemt ikke mig noget.. Det føltes faktisk lidt som om de var lavet til mig.

Smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode) Smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

“Beauty Begins” plakaten skal stå på Bellas værelse – budskabet er perfekt til mit lille menneske og den verden, som hun skal vokse op i. Derfor tænker jeg at hun lige så godt kan få ordene ind fra “spæd”. Derudover gør det heller ikke noget, at også lige den plakat er lyserød 😉 Det gør bare at den passer endnu bedre ind til min store piges nye værelse!

Smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

GRL PWR, baby!! Har I hørt, at Spice Girls vender tilbage i 2018 – og så skal jeg være den første til at skrige GRL PWR ud over tagterrassen, kan jeg sige jer. Lige i disse dage, hvor Hollywood og vores egen lille krog af verden flyder over med diskrimineret kvinder, så er dette statement måske vigtigere end nogensinde. Desenio har mange plakater, der understeger feminisme og ægte GRL PWR og så er det bare med at skab sit eget udtryk. For mig passer plakaten perfekt her med kvinden i zen og den bløde svale.

Ud over fantastiske mange plakater, så byder Desenio også på et stort udvalg af rammer – det er netop også dem, som jeg har valgt til mine plakater. Nu er mine i sort og træ, men de findes i alle former, farver og størrelser på desenio.dk

… Og nu til RABATKODEN! Jeg har nemlig fået æren af give jer en eksklusiv tyvstart på Desenio’s Black Weekend tilbud… Og så endda med et endnu bedre tilbud end de selv kører i weekenden!!

Min VIP kode NORDICKIDSLIVING giver dig nemlig -40% på alle plakater (gælder dog ikke “handpicked” og rammer)!

Koden er gyldig fra idag, den 21 november og indtil den 23 november til midnat!

Happy shopping <3

Mette Gregersen