Indlægget er sponsoreret af Desenio

smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)
smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

Jeg er i julehumør – i den grad! Derfor har jeg virkelig glædet mig til at forkæle jer med denne lille tidlige julegave – så kan du jo snildt lige bestemmer om det skal være en julegave til dig selv eller til en du holder af 😉

Nemlig en VIP kode : NORDIC_KIDS_LIVING, som giver dig – 25 % på alle plakater (gælder dog ikke “handpicked”/Collaboration og rammer)! Koden gælder til og med den 6. December!

Som I ved, så er jeg svært glad for Desenio og deres store udvalg af flotte plakater. Der er virkelig noget for enhver smag! Vi har selv en del plakater fra Desenio herhjemme og på pigernes værelser. Det giver virkelig et fint og hyggeligt element i ethvert hjem.

Jeg har valgt at pynte vores stue med den smukke plakat “Flower Dream No 2”, da den minder mig så meget er blomsterne i min brudebuket… og selvom jeg er ALL-IN på julen, så er det nu alligevel rart med lidt forår følelse i hjemmet. Derudover så er jeg bare en sucker for lyserød!!

smukke plakater fra Desenio (+ rabatkode)

Udover de smukke plakater med dyr, med blomster, med abstrakte motiver og med meeeget andet – så har Desenio også mange citat-plakter, som jeg er blevet en ret stor fan af. Bl.a. denne “Only limit”. De giver faktisk et lille boost i hverdagen, når de bliver lidt grå og lange.

Så forkæl dig selv eller en du holder af med en julegave, der kan både pynte og inspirerer fra Desenio. 

Husk endelig at bruge koden NORDIC_KIDS_LIVING, som giver dig – 25 % på alle plakater (gælder dog ikke “handpicked”/Collaboration og rammer)! Rabatkoden gælder til og med den 6. December!

Mette Gregersen