Tiden går – og bloggen bevæger sig ikke… Man af jer har været søde til at spørge ind til mig, til bloggen, til stilheden og til fremtiden? I er søde og jeg er glad for jeres tanker <3

Jeg er ikke på vej væk – jeg har bare været hængt op med alt alt alt for mange ting… Heldigvis flest fantastiske gode ting, som har taget min tid og hele min fokus. Mest af alt er det mine piger, der har taget min tid, som altid 😉 men også en en polterabend for min bedste veninde og hendes mand – og underholdning til jeres bryllup, skoleafslutning, osv osv osv… Tiden går jo – og jeg har svært ved at finde min stopklods, når det kommer til at de arrangementer, jeg kaster mig over.

Nåh… Som den dog kører – i bedste dagbog-stil 😉

Jeg tænkte at det bliver svært, at forklare hvad mine måneder er blevet brugt til, så måske det er nemmere, hvis I ser det – i små øjeblikke!

Mors dag 2017

Dansk sommer, når det er bedst

Babyshower for verdens bedste Nanne

Sankt Hans 2017

Vores første bryllupsdag 

Sverige 2017

Polterabend 2017

Bryllup i Skagen 2017

Det var sådan set de sidste 2 måneder i mit liv – “i små firkanter”, som man siger 😉 Jeg glæder mig til at få mere liv i bloggen igen… Og ikke mindst til at holde sommerferie med mine yndlingsmennesker, store som små <3

Mette Gregersen