Lad mig lige starte med at sige, at jeg normalt er Zara fan. Tøjet er så fint og til at betale.. I love it! Både til pigerne, Michael og mig selv… Meeeen… Her har Zara sgu sat røven i klaskehøjde og fortjener en god gammeldags endefuld!

De har lavet en reklame, hvor budskabet er at man skal elske sine kurver. Det er jeg sgu fan af! Skulderklap for den… Meeen med det billede, som ledsager budskabet, så er det altså at dasket ryger længere ned og så forstår man godt at Zara er blevet en skydeskive i disse dage.

Come on, Zara – der må sidde en marketings-mand med røde ører. Der er jo INTET kurvet over de ellers yndige piger på billedet. Jeg vil gå så vidt som at kalde dem syle-tynde.

Nu er det mange år siden, at jeg har været direkte tynd – og det kan da sagtens være, at de unge tynde modeller nu til dags også skal lære at “elske deres “kurver””, meeeeen… Jeg tror sgu’ette ikke  at det er det, der har været bagtanken med denne reklame!

Jeg orker ikke at mine piger skal vokse op i verden, hvor ens vægt er altafgørende. De skal være sunde, raske, gerne bibeholde deres fine æblekinder og fantastiske humør… Ligegyldigt om de er runde, firkantede, høje med pinde eller lave som stammer.

De skal bare være lykkelige.

Det’ en ommer, Zara! På den igen…

Mette Gregersen