13895502_1062825050474576_6414914625739000011_n

Da jeg blev gravid med Fine i 2013 blev jeg medlem af en online-mødregruppen. Den fineste grupper damer, der virkelig altid er der for hinanden – selvom størstedelen aldrig har mødt hinanden, sådan for real.

Alle de dejlige juli-babyer kommer til verden og med dem kommer følger en masse “mor-spørgsmål”, som gør, at alle de dejlige damer bliver endnu tættere… Og derfor slår det også endnu hårdere, da en af de søde babyer i Februar 2015får konstateret kræft og der er tale om den sjældne AT/RT. En kræfttype omkring 100 bliver diagnostiseret med på verdensplan om året. En overvejende del af de 100 er spædbørn. Canceren opstår i hovedet/hjernen, centralnervesystemet og leveren. Vores lille juli-baby, Sigrid, har den i leveren.

Kræft er ALTID l*rt, men børn og kræft – og især, når man sidder med sin lille fine nye baby i armene, så gør det altså mere ondt. Ondt helt nede i lilletåen ondt.

I maj 2016 bliver Sigrid erklæret rask! Lykken vil ingen ende tage – og jeg tror vi var mange i gruppen, som kneb en tåre, da vi fik det af vide.

Men livet er så uretfærdigt – og lykken blev kort – allerede i juni 2016 fik Sigrid og hendes lille familie den skrækkelige nyhed, at kræften var tilbage. Denne gang i venstre lunge. Der prøves alt for at hjælpe det lille yndige menneske, men den 3. August giver lægerne op. Sigrid erklæres terminal.

Hun gives max. 20 dage at leve i. Hun bliver hurtigt dårligere… og familien samles for at sige farvel – og vi får beskeden i gruppen, at nu siges der farvel.

Sigrid vil det dog anderledes.
Hun begynder at vågne lidt, hun spiser, hun griner – hun er en ægte 2 årig. Hun giver os håb!

Men hun er stadig syg, meget syg.

Derfor skal hun hjælpes – og folk strømmer til!
Hvor er det dejligt at se der i vores lille Danmark findes så mange gode, dejlige og hjertevarmende mennesker, der gerne vil hjælpe dette lille menneske med livet.

Der er allerede samlet rigtig mange penge ind til Sigrid, men foran den lille familie ligger der også en meget lang og usikker rejse. Så alt hjælper dem med at realiserer deres drøm – at Sigrid får et langt, lykkeligt og sundt liv.

Hvis du skulle have lyst til at hjælpe SEJE Sigrid og hendes familie kan du gøre det via. dette link :
https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_2aarige_kraeftsyge_sigrid/

Husk endelig på, at mange bække små…

Du kan også følge SEJE Sigrid kamp på facebook lige her :
https://www.facebook.com/sejesigrid/posts/1064598493630565

Mette Gregersen