Michael og jeg er blevet enige om at give hinanden én gave i år, mest fordi der ikke er noget vi som sådan ønsker os, brændende. Altså, misforstå mig ikke, der er maaaasser af ting, som vi hellere end gerne vil have – men lige nu har vi også et bryllup at spare op til… Og det bliver ikke en billig fornøjelse.. Just saying.

Nå, sikke et sidespor.. Men hvor om alting er, så ønsker vi os kun en ting af hinanden, nemlig en Ram’n.
Hvis du ikke allerede kender det fine danske produkt, så vil jeg bestemt anbefale dig at smutte forbi ramn.dk! Ideen er i teorien simpel – men med Thomas og Louises flotte design – så bliver det et musthave til børnefamilier.

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 22.09.03 Skærmbillede 2015-11-04 kl. 22.08.35

Herhjemme har vi ihvertfald en pige, der er meget glad for at tegne og som stolt viser sine mesterværker frem dag efter dag. Det er bare ikke nemt at udstille dem alle – og slet ikke i længden. Ramn.dk gør det noget nemmere at vise entusiasme for de små mesterværker og for at opbevarer dem smukt og udstillet – til helt sikkert stor glæde for både barn og forældre.

Ram’n er dansk design, fremstillet i Danmark – og er godt på vej til at blive en dansk klassiker!

Nu har vi to tøser herhjemme, så jeg tror ikke kreativiteten går i baglås foreløbig, så for os er en Ram’n bestemt ikke en dårlig investering – nærmere tværtimod. Jeg tror bestemt, at vores små hovedepersoner vil blive meget stolte, når deres kunst bliver udstillet i vores hjem!

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen