For nyligt faldt jeg over et nyt og spændende brand på instagram, nemlig Rabbit & Sons.

Mærket er et nyt finsk mærke, der virkelig har fanget den nordiske stil – nemlig kvalitet, simpelt og ualmindelig yndigt.

3.R&S GARLAND 2.R&S RABBIT ON A STRING

Hvis jeg ventede en lille ny, så havde disse klart stået øverst på min ønskeseddel! Ikke nok med, at det er yndigt og enkelt – det rammer også lige de farver, som jeg knus-elsker lige for tiden 🙂

Jeg synes tit, at det er det sammen man ser alle steder.. Og det er så fint – jeg forelsker mig jo også i de sammen ting, som så mange andre, men derfor er det nu også rart at falde over noget helt nyt og fint, som endnu ikke er at se på alle børne og babyværelser rundt omkring.

7.R&S HIMMELI MOBILE 5.R&S GARLAND

Jeg ville i den grad elske at indrette et børneværelse med de yndige produkter fra Rabbit & Sons, men eftersom jeg er på vej i påske-mode, så kan jeg ikke lade være med at tænke, at ranken og vedhænget også i den grad ville gøre sig yndig som påskepynt i min stue – og være lidt noget andet end de klassiske påskeæg.

Hvis du har forelsket dig i de fine ting fra Rabbit & Sons, da du besøge deres hjemmeside her eller se mere på deres IG @rabbitandsons.

Ellers kan du jo lige holde øje med bloggen, facebook og vores IG de næste par dage, fordi det kunne jo være, at I skulle forkæles lidt 🙂

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Indlægget er sponsoreret

Mette Gregersen