Bella har altid været vild med at holde fester for sine veninder – og jeg elsker at hjælpe hende, men da hun mente at hun gerne ville holde pyjamas party for de 12 yndige små damer fra sin klasse, synes jeg alligevel det lød lidt vildt. 2 overnattende tøser har jeg prøvet indtil videre og 3-4 stykker kan jeg nok klare, men 13 virker alligevel som et strech 😉

Heldigvis fandt vi et fint kompromis. Pyjamas party efter skole med nattøj, bamser, dyner og alt hvad der tilhører… Og så hjem til mor og far, når klokken slår 20 og blive puttet. Det virker vist for alle!

Bella ville gerne selv være med til at designe invitationer, selvfølgelig – så vi gik i pintrest-mode og fandt et par stykker, som vi kunne li’… Og så tog vi det bedste fra dem begge <3 Og som I kan se, så blev der hverken sparet på glimmeret, på den lyserøde farve eller på guldet.

Hvis I ikke helt kan se det, så er det jo sådan en sovemaske-ting, som man bruger på, når man har hårdt brug for søvn, ikk’? 😉 Det håber vi pigerne har, når de kommer herfra. Ihvertfald står dagen indtil videre på leg, hygge, spa-salon, pizza, pomfritter og lækkerier i massevis.

Bella glæder sig helt vanvittigt meget, men jeg tror måske jeg glæder mig lige så meget <3


Imorgen står dagen igen på madpakker, tidlige morgener – ja, bare hverdag… Men det kan da også noget 🙂 Ferie er nu bare lige lidt sjoverer…

Med ønsket om en skøn søndag aften til alle jer ude i www!

 

Mette Gregersen