Jeg er klar over, at det ikke er for alle, men for MIG (og heldigvis mine piger), så er PALIETTER LIFE! Jeg elsker alt ved dem.. De glitre, de glimter – de gør det bare godt altid! … Jeg er lige ved at skrive, at der aldrig kan være for mange af dem, meeeen.. Der er nok en grænse – et eller andet sted. Jeg er bare ikke stødt på den endnu 😉
Heldigvis skal man ikke lede længe i mode-billedet for at skaffe tøj til tøserne med palietter på. Faktisk tror jeg, at fx. H&M sætter en ære i at få palietter på så meget af deres tøj som mulig. Fine by me!!

palietter 4-life

H&M 4-life?

Netop derfor er det H&M, der tit står for pigernes garderobe… Vores fælles paliette-besættelse og priser, der er til at have med at gøre 😉 Tøjet holder det, som det holder og i vores tilfælde, så når tøjet faktisk at blive slidt op inden pigerne vokser fra det. Nok om det – det var palietterne vi kom fra.
Ovenstående er et lille udvalg af de palietter, som H&M byder på – og dem, som jeg synes er sjovest!! Bella er ikke så glad for at palietterne kommer til at røre hendes hud – hun har endnu ikke lært at lide for skønheden, men heldigvis er det ikke noget, som ikke kan klares med en lille undertrøje. Problem solved! Favorit palietterne er til gengæld dem, som man kan vende – og så får de en nye farve .. Det er noget, der i den grad hitter!!

Idag skinner solen, som en lille gul paliette, så I ønskes hermed en glædelig solskins-dag. Det er vist så tæt på forår, som vi kommer lige i tiden <3

 

Mette Gregersen