Indlægget er en reklame for bodycool.dk – holdningerne er som altid mine egne

bodycool.dk

Jeg ved ikke om I kan huske, at jeg har været på besøg hos bodycool.dk et par gange efterhånden for at prøve fedtfrysning.

Hvis ikke kan I læse lidt om mit første besøg her og andet besøg her.

Nu har jeg været på besøg hos søde Louise, som har bodycool.dk, for tredje gang til min 3. fedtfrysning og det fortjener bestemt en opdatering af bodycool.dk.. mest fordi resultaterne faktisk taler for sig selv!
Jeg har virkelig taget noget kun tilløb til dette indlæg, fordi jeg selv er benovet og forundret over det resultat, som Louise har hjulpet mig med at nå. Ikke kun et virkelig flot synligt resultat, som billederne viser, men også et usynligt resultat, som kun findes inde i mit hoved og sind. Det er en mærkelig ting, at stå midt i noget man aldrig troede man skulle få rygrad til. Ikke destomindre er jeg der nu. Et sted i livet, hvor jeg har tabt mig 9 kilo, spiser sundt og træner tit … og er helt igennem glad.

Som altid når jeg besøger Louise, så forbavser det mig, hvor nemt hun gør det. Det at skabe en helt fantastisk rolig stemning – selv i sine flotte nye lokaler i Århus centrum. Stedet er hyggeligt og flot, bestemt… Men det er ikke det skaber stedet. Det er Louise selv. Denne gang føltes det ikke blot, som om at jeg skulle ned og have en behandling. Det føltes som at skulle besøg en ven.
Hygge og tillid … Det er ikke alle, der har lyst til eller evne til at skabe den stemning i sin klinik – men for Louise, så tror jeg ikke hun har noget valg… Det er hendes natur. Selv hvis behandlingen ikke virkede, tror jeg at jeg ville anbefale et besøg hos Louise. Blot for at blive hygget lidt om 😉

Men behandlingen virker altså !! Den har ihvertfald virket for mig og jeg er så glad, så taknemmelig og noget nær ekstatisk over, at jeg nærmer mig et krop og sind, som gør mig glad og stærk.

Med Louises hjælp og guide har jeg tabt mig – jeg spiser sundere og jeg træner. Jeg er gladere og har mere energi. Alle de gode ting, som jeg udemærket altid har vidst ville komme med et vægttab, det er sket nu. Det der gør mig ekstra glad i låget er at de problemområder, som jeg altid har haft – selv da jeg var en åleslank teenager, dem hjælper fedtfrysningerne mig i mål med. Det virker – det virker virkelig for mig.

Selvfølgelig har Louise ikke holdt mig i hånden hele vejen. Jeg kan sagtens klappe mig selv på skulderen for at være kommet igang med en sund livsstil – og det gør jeg skam også. Det er dog Louises ord, der satte tankerne igang for mig og selvom det har været længe undervejs, så er min rejse igang nu… Og det er jeg så lykkelig for.

Skal I se før og efter billederne?

 

opdatering på bodycool.dk  opdatering på bodycool.dk  opdatering på bodycool.dk

I skrivende stund har jeg tabt mig endnu mere og kan sagtens se, at de sidste 2 påsætninger jeg fik hos Louise har gjort lige præcis det de skulle. Så I kan nok forestille jer, at jeg er glad.. Jeg er glad for min krop, endelig. Jeg har glad for den måde den ser ud på, den måde den føltes at være i og jeg er glad for det jeg fylder i den… Og allermest er jeg glad for, at være glad!!

Om 5 dage skal jeg ligge i en bikini på Cypern .. og det bekymrer mig ikke en dyt. Jeg har stadig for meget fedt inde i kroppen og også for meget på maven, men jeg er tilfreds. Jeg er igang med min rejse for en sundere krop og et sundere sind .. Og jeg skal nok gå til endestationen engang.

Mette Gregersen