Velkommen til nordic kids living

Jeg hedder Mette Gregersen og jeg er 30 år gammel. Jeg er gift med Michael Gregersen og sammen har vi 2 dejlige tøse-børn, Isabella og Josefine, på hhv. 6 og 3 år.

Jeg har ikke den store videregående uddannelse, men har dog altid vidst hvilken retning mit liv ville tage. Jeg har altid haft en svaghed for små søde unger og i 2008 fik jeg mulighed for at åbne min egen børnetøjsbutik, Den Lille Drøm. Den lukkede og slukkede i 2012, men mit eventyr i børneverdenen var langt fra forbi. I 2013 blev jeg gravid med Josefine og jeg skulle nu være hjemmegående. Så det har været mit liv de sidste 4 år – og jeg har elsket hvert minut.

Nordic kids living startede egentlig som en instagram-side, hvor jeg ville samle alt den inspiration jeg fik via. de sociale medier – på rekord tid spredes siden og jeg fik over 30.000 følgere. Efterspørgslen på en blog blev ret stor og eftersom jeg synes denne verden er enormt spændende, så har jeg kastet mig ud i det.

Tak fordi I læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *