Hold da op – hvor blev tiden lige af!
Shiat, man blinker og bum… Så er der gået flere måneder siden man kiggede forbi bloggen og fik skriblet et par sætninger.

MEN.. Det er altså ikke fordi jeg har ligget på den lade side, skal jeg sige jer… Siden jeg sidst vendte snuden mod bloggen er jeg sådan set blev en polterabend, et bryllup og en rund fødselsdag rigere. Derudover har jeg været en flamingo med tusind lyserøde fjer, min yngste datter blevet 2 år, kan nu snakke, løbe og synge – på samme tid, vel og mærke. Vi har væltet et hus og endnu ikke bygget et nyt op og min ældste datter starter i skole om 5 dage. Så alt i alt… Så har vi gang i nok projekter og det ene er lige så fantastisk som det andet!

Alle mine fantastiske livsbegivenheder skal jeg nok komme ind på – de fortjener nemlig et indlæg helt for sig selv, men I kan da lige få en lille forsmag hvad I har jer i vente og hvad mit forår har budt på 🙂

Enjoy <3

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen