Imorges blev jeg vækket med kys fra min mand og nyheden om, at et af vores vennepar havde fået deres lille pige. 8 uger for tidligt. Dog sund og rask – og alle ved godt mod, men det er selvfølgelig stadig en vild start på livet for sådan en lille størrelse, men er der nogen der kan tage det med sindsro, så er det bestemt disse forældre!

Vores piger kom henholdvis 5 dage før og 5 dage efter termin. Med en kampvægt på 3990 g. og 4840 g. Så tøj i de helt små størrelser er ikke lige noget, jeg som sådan har kigget på – nogensinde! Men nu har den lille nye verdensborger givet anledning til det… Og eftersom et af mine yndlingsmærker, MarMar Copenhagen, har kreeret en serie til helt små babyer, der kommer til verden i rigtig god tid.

Jeg elsker MarMar Copenhagen!! Kunne mine piger kun gå i det, så gjorde de det. Det er virkelig lækker kvalitet, det holder til trods for utallige vaske og det er så yndigt!
Jeg forestiller mig, at den lille bitte nye pige skal forkæles med dette sæt… Havde jeg kunne stoppe Bella eller Fine i det, havde jeg gjort det med det samme, men den går nok ikke mere, så det er passer mig udemærket at der er kommet en lille ny tøse-pige, som jeg kan forkæle!Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.27.18 Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.27.06

 

Selvfølgelig har MarMar også kreeret serien i deres uni-sex og drengefarver – og faktisk kender vi også en lille dreng, som skal komme til verden om en lille måneds tid, så måske han også skal forkæles med lidt MarMar lækkerier 🙂
Så ville det i så fald blive en af disse lækre sæt!!

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.32.55 Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.32.48Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.32.34Skærmbillede 2016-01-18 kl. 10.32.24

 

Nu glæder jeg mig bare til at se den lille nye pige – og helt sikkert blive sk*de skruk! Jeg er dog lidt i tvivl om, om der er noget vi kan gøre for at hjælpe de nye forældre med at lette deres hverdag, fordi det vil vi så gerne. De har en lille dreng i forvejen, der ikke er mere end knap 1,5 år – så vi vil gerne gøre deres hverdag en lille smule lettere… Har I nogle gode råd, så må I hellere end gerne smide en kommentar – alle modtages med kyshånd <3

Rigtig god mandag her fra et sne-fyldt Aalborg!

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Alle MarMar varer kan købes hos luksusbaby.dk

Mette Gregersen