når jeg drømmer

Efter at have læst dette indlæg hos Charlotte Caroline igår, så begyndte tandhjulene igang på øverste etage. Jeg er nemlig i tvivl om, hvad jeg egentlig går og drømmer om, når jeg drømmer.
Jo jo, givet… Jeg kan sagtens lave en ønskeseddel med ting, som jeg ønsker mig til huset. Derudover drømmer jeg det samme som mange andre mennesker i verden – nemlig om en evigt sund og rask familie og om at tabe 10 kg..

Derudover har jeg 10.000 andre ting, som jeg godt kunne tænke mig at prøve an her i livet – næsten alle indenfor rækkevide, men alligevel forbliver de i drømme-kategorien. Jeg ved ikke hvorfor. Måske er det fordi alle tingene er så spændende at det er svært at vælge hvilken jeg drømmer mest om – eller om jeg bare er bange for at springe ud i endnu et eventyr, der ikke lykkedes. … måske er det mest det sidste, desværre.

Selvom jeg under alle mennesker at være lykkelige og glade hver dag, så kan jeg godt mærke, at jeg misunder de mennesker der har fundet deres helt perfekte plads i vores verden. Det er selvom jeg er sikker på, at de selvsamme mennesker helt sikkert slås med andre ting, som ikke ses på de sociale medier, men de virker lykkelige og tilfredse i deres hverdag.

.. Men er du så ikke lykkelig?

Nu lyder det som om jeg ikke er lykkelig i min hverdag, men lad mig slå fast med KÆMPE STORE SYVTOMMER SØM. Jeg er herre-lykkelig <3 Hver dag priser jeg mig lykkelig for, at kunne hente mine piger tidligt, for at kunne give dem en fridag, når de har brug for det, for at kunne ordne alle praktiske ting i hverdagen, så vores weekender kan være fyldt med hygge og ro. Jeg er lykkelig for at min mand arbejder så hårdt for, at hans 3 tøser kan få alt hvad de drømmer om og samtidig altid tager sig tid til at møde op til hver en børnefødselsdag/fest, hver en familiesammenkomst, hver en LEOs Legeland tur.. You name, så er han der <3 Jeg er lykkelig for at vi har fået vores drømmehus og for at vi skal bo og skabe minder her i de næste mange år!

Så jeg ER altså lykkelig – jeg mangler bare en sti, som jeg kan gå ned af, som samler mine familie-værdier med de erhvervs-drømme som jeg også har nogle af. Jeg mangler at finde en vej, som forener de verdener.. Og jeg forestiller mig ikke, at jeg er alene i denne båd. Ingenlunde.
Nå ja ja, man kunne jo kalde det et luksus-problem at jeg allerede har fået opfyldt den del, som jeg ved at jeg ALTID har drømt om. Nemlig at være lykkeligt gift og have 2 sunde børn. Den drøm har været konstant så længe jeg husker tilbage. Så hvorfor presse citronen og drømme videre … Hmm… Fordi jeg er et menneske <3

Men hvad er så de drømme?

At starte en børnetøjsbutik – igen!

At starte et agentur for udenlands børneinteriør

At kunne leve af at blogge

At se så meget af verden som muligt, sammen med min mand og mine piger

At vores hus bliver 100% færdigt … også udenfor

At begynde at være på forkant med livet –  med alt fra aftensmad til planlægning af sommerferie, eller måske bare vasketøj

… og så lige 10.000 andre ting <3

Hvad mon I går rundt og drømmer om midt i hverdagen?

Mette Gregersen