Ligesom jeg sidder her og zapper lidt rundt i blogland slår det mig, at jeg ikke har delt et eneste billede eller lille historie omkring den vigtigste dag i mit liv, min bryllupsdag, her på bloggen – jeg har nu ellers været en ivrig deler alle andre steder 🙂

13495350_1249519115073143_1803282092920692419_o

Dagen før dagen sov jeg på Sebber Kloster sammen med min mor, lillesøster, 5 veninder og mine 2 små yndlings piger. Traditionen tro, var Michael taget til Vejgaard for at sove. Han havde faktisk planer om han tilbringe aftenen sammen med hans bedste ven og forlover, Miv – som han bliver kaldt, men han endte med at sidde alene hjemme. Efter en hel uge med stress og jag, så trængte han til ro og til at være alene… Og så skulle det da også være fredag aften, fordi han havde inviteret et hold drenge til “herre-brunch” kl. 10 på vores bryllupsdag. Mere om det senere..

Jeg kunne selvfølgelig ikke sove – faktisk sov jeg først kl. 3.30 og Fine var frisk og udhvilet kl. 7, så der var ikke mere søvn til moren! Kl. 9 var alle piger oppe og min søster havde hentet lækker morgenmad til os, selvom jeg ikke kunne få en bid ned, så var det en dejlig start på vores morgen sammen!

Søde Marianne fra Frisør Lindrup kom hele vejen til Sebber Kloster for at sætte mit hår i en frisure, som hun selv fandt på og som jeg synes passede perfekt til mig og min kjole. Min partner in crime her på bloggen og dejlige veninde, Louise, er en tryllekunstner med make up børsterne, så hun stod for makeuppen – og før jeg vidste af det, så var jeg klar til at komme i kjolen.

Det var en helt fantastisk morgen, som virkelig fløj afsted. Lige pludselig kunne jeg høre min kommende mands stemme nedenunder og jeg vidste det var ved at være tid… Forsættelse følger…

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

 

Mette Gregersen