Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

På messen var Louise og jeg også forbi et forholdvis nyt mærke, som hurtigt er blevet en favorit rundt i DK.

Müsli By Green Cotton.

Mens Louise og jeg gik og kiggede på alle de lækre sager på messen blev Müsli godt nok hængende i mit hovede, selv efter vi havde sagt hilst på, snakket og sagt pænt farvel..

Ikke nok med, at de fine farver faldt lige i min smag, kvaliteten af deres produkter er upåklagelig. Jeg har ikke prøvet noget fra deres kollektioner endnu, men det skal der bestemt laves om på snarest! Fordi efter at have haft fingerne i både deres tøj og sengetøj, så er jeg ikke et minut i tvivl om, at det er noget for mine tøser <3

Vi fik på messen lov at lege lidt med tingene fra Müsli – og lave et lille oplæg, som vi ville have købt lige på minutten, hvis vi ventede en lille pige eller dreng!

En ting, som helt sikkert finder vej herhjem bliver sengetøjet fra Müsli, noget af deres lækre tøj og det ualmindeligt fine legetæppe formet som et blad – det var noget af det, der fangede mit øje med det samme…Og jeg har faktisk været hemmeligt forelsket i det lige siden.

IMG_1769 Processed with VSCOcam with f2 preset

Müsli by Green Cotton er det nyeste skud på stammen fra Green Cotton, som i forvejen er kendt for at lave mærket, Fred’s World. Mærkerne kendetegner sig ved at være økologiske og selvfølgelig GOTS certificeret, men hvorimod Fred’s World markere sig med farver og masser af print, henvender Müsli sig til den nordiske rolige stil.

Læs mere om Müsli og se flere af de lækre nyheder, som du kan finde i butikkerne, lige her.

Happy happy mandag derude!

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Indlægget indeholder affiliates link

Mette Gregersen