Annonce for Mofibo

mofibo for børn og voksne

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg aldrig rigtig har fanget ideen med lydbøger. Enten læser man en bog eller ser en film, i min verden 😉 Sådan var det ihvertfald lige indtil efterårsferien stod for døren. Ud over en dejlig weekend i Legeland og et smut i Fårup Sommerland, så har den ikke budt på andet en hjemmelig hygge! … Det er selvfølgelig lidt en udfordring med 2 piger, når den ene gerne vil have mor til at lave perler/tegne/lave kastanjedyr – og meget mere 😉 mens den anden bare gerne vil have læst historie … fordi det der med at blive enig om en aktivitet, det er ikke altid nemt herhjemme 😉

Mofibo

Men heldigvis fandt vi et fint kompromis – lydbøger fra Mofibo!

Vi kunne høre historier, mens vi lavede alle de kreative ting, som pigerne så gerne vil lave… Og det har virkelig været det fineste kompromis, vi har fundet længe. Det har nemlig åbnet en hel ny verden for mig, men også for pigerne. Det er simpelthen så hyggeligt, at kunne sidde og historien om Pippi Langstrømpe, om Rasmus Klump og om pruttebukser og båthorn!
Der er altså noget over bare at sidde og lytte sammen.

Især Bella er blevet rigtig glad for vores Mofibo medlemskab. Hun er jo 8 år nu og kan sagtens læse selv – og øver det stadig dagligt, men når hun har brug for at koble af fra omverdenen og sin familie ( 😉 ), så smækker hun lige høretelefonerne på og koncentrer sig om at være i bøgernes verden i stedet. Hun har lavet sig egen læse-liste på sin telefon og jeg fornemmer, at “Sigurd fortæller… “-bøgerne er ret populære hos den unge dame.
Jeg er faktisk selv lidt overrasket over det store udvalg af bøger, som Mofibo har til børn og unge, da jeg egentlig troede at de henvendte sig mest til den voksne lytter – men sådan står det slet ikke til. Udover at Mofibo har et kæmpe udvalg, så er det også nemt for både Fine og Bella at finde rundt i appen og komme ind på det bøger, som er alderssvarende til dem.

Jeg må indrømme, at jeg føler at jeg har snydt mig selv ved ikke at have fået øjnene op for lydbøger før. De gør jo rengøring og havearbejde til en leg … eller næsten ihvertfald 😉 De er jo ikke mirakelmagere!

Hvis I er interesseret i at afprøve Mofibo, kan I bruge koden YOHYPE30 og få 30 dages gratis prøveperiode.

… Og nyd nu endelig det sidste af løvfaldssommeren og efterårsferien til jer, der er så heldige at have det <3

 

Mette Gregersen