Josefine er så glad for sit nye tøj fra Minymo

indlægget indeholder reklame i form af PR-gave.

Da jeg havde butikken i Hune var et af mine absolutte yndlings-mærker, Minymo. Vi havde et virkelig stort udvalg og det var altid populært – og jeg tænker, at det er fordi man både pris og kvalitet vægter højt ved Minymo! Selvom det er knao 10 år siden jeg havde butikken, så imponerer Minymo mig stadig. De følger med tiden, fejler ikke på hverken design eller kvalitet og så laver de tøj i priser, hvor alle kan være med. Det er da noget, der dur, når man er mor (eller far)!

For ikke så længe siden landede Minymos første efterårvarer på deres webshop – og jeg har været derinde.. Tit, rigtig tit – er jeg bange for! Det er bare så fine ting med så mange fine detaljer, at det er svært at lade være 😉

Vi var så heldige, at da vi var på messe, var vi inviteret til et hyggeligt event hos Minymo via. Starklint PR. Til dette event fik vi foræret et gavekort til Minymos webshop og det har jeg selvfølgelig benyttet mig af. Blandt andet købte jeg dette fine sæt til min Fine og jeg siger jer, det akkurat lige så blødt og lækkert, som det er yndigt – så det er hurtigt blevet SÆTTET! I ved… Det der sæt, som nærmest ikke når at blive vasket før det allerede er i brug igen. Jeg har et, Bella har et, Michael har et – og nu har Fine også et. Ren WIN!

Især er Fine glad for de nye flotte bukser fra Minymo

Mette Gregersen