mindfuck på en lørdag - my mind just broke

Mindfuck på en lørdag – det kan I da lige klare, ikk’? Ingen store vendinger, livsstilspørgsmål, børneopdragelse… Bare 10 små ting, der får dig til at tvivle på alt hvad du nogensinde har lært, læst og gjort.. Look no further, du er kommet til det rette sted 😉

  1. Skotlands nationaldyr er en enhjørning. Det er næsten for vanvittigt til at være sandt, men gør stadig at jeg har lyst til at flytte til Skotland.
  2. Geri Halliwell fra Spice Girls hedder nu Geri Horner. Kan man bare det – sådan uden videre? Skal de andre Spice Girls ikke stemme om det.. Sådan burde det være!
  3. “Læg din pude i fryseren”-dag fejres den 29. Maj og dagen skulle efter signe bringe lykke og velstand. Husk det – den 29/5.. Puden i fryseren – vind i LOTTO!
  4. Der er 3 gange så stor sandsynlighed for du får en virus på din computer ved at besøge en religiøs hjemmeside fremfor en pornoside. Hmm… Gad vide, hvem der har stået for den opdagelse?
  5. For hver eneste menneske her på jorden er der 1.600.000 myrer. Fy faen!! #myrerpatteroveralt
  6. Du kan ikke forestille dig en farve, der ikke allerede eksisterer. Nå nå, der kan man bare se… 
  7. Du kan ikke synke og trække vejret på samme tid. Prøv bare – jeg har prøvet… Mange gange… Man kan ikke!
  8. Ketchup får en tyndere konsistens, når du ryster flasken inden du hælder det ud. Ketchup er virkelig en underlig størrelse.. Tynd konsistens eller ej!
  9. Jordbær er ikke et bær…WHAT?
  10. … men det er bananer tilgengæld. WHAT?

Det var lige et par af de ting, der har rystet min grundvold indenfor det sidste.. Måske har du endda lært noget nyt i dag også 😉

Mette Gregersen