min 7-årige YouTuber

Så kom dagen.. Dagen som mit ældste barn har ventet på over 2,5 år. Dagen, som hun har plaget om, tigget om, tilbudt rengøring/hundluftning – alskens Askepot-opgaver i flæng for at få lov at opleve.. Og imorges, da hun stod op – så var den der. Hendes helt egen YouTube-kanal <3

Bella opdagede glæden ved YouTube for ca. 3 års tiden siden … og hun har været så vild med det lige siden. Hvilket jeg fornemmer rigtig mange børn er 😉 Hun har set rigtig mange forskellig videoer og synes simpelthen de mange piger og drenge hun ser derpå, er så inspirerende og “virker så søde, moar”. Min søde pige med det fineste hjerte altså!
Hun får rigtig mange gode ideer til kreative ting vi kan lave via. YouTube og det nyder vi alle sammen godt af, fordi det er ski’ hyggeligt <3 For hende er det et spændende univers, der altid byder på nye sjove ting.

Da Bella fik øjenene op for YouTube gik der ikke lang tid før vi slog aldersbegrænsningen til – det er nemlig virkelig et must, hvis ens børn færdes derpå. Vi nåede kun at have én uheldig oplevelse med en video, hvor der går en kæmpe edderkop rundt i et hus. Den var hverken Bella eller Fine imponeret over!… derudover har vi været heldige og har ikke set noget mere stødende end Fie Laursen 😉 .. som Bella faktisk har fået forbud mod at se – og det respekterer hun. Hende Fie er sikkert sød og rar, men hun er bare ikke morens kop the, fordi hun snakker simpelthen ikke pænt. Så sådan er det her i hytten!

min 7-årige YouTuber

.. Men hun er jo kun 7 år?!

Back on track – Bella har i den grad ønsket sig sin egen YouTube-kanal i lang tid og har simpelthen lavet såååå mange forskellige videoer med sin veninder på min og Michaels telefoner, hvor de hygger og har det sjovt med forskellige ting. De har lavet taste-tests, make-up-videoer (med Bella lege make-up, don’t worry 😉 ) og mange andre forskellige ting … Så interessen er der og har været der i lang tid nu, så derfor har vi givet os. Ikke uden strenge regler, ikke uden maaange snakke og ikke uden at linierne er trukket klart op, for både Bella, mor og far!

Der er helt sikkert nogle af jer, der synes det er helt hul i hovedet, at vores 7 årige datter har fået sin egen YouTube-kanal.. og det er bare helt i orden, at I har den mening. Den er jo jeres .. og hvis I allerede har den mening, at vi er i gang med at splitte vores barn af, så lad mig kaste benzin på bålet. Barnet har nemlig også sin egen instagram-konto 😉
Ej, men som sagt har vi snakket meget med Bella om at udstille sig selv på sociale medier og at verden ikke kun består af lyserød candyfloss og glimmer. Der findes mennesker, der ikke altid vil en det bedste og som ikke er bange for at snakke grimt til andre – selv folk de ikke kender. Af gode grunde ved vi ikke hvordan hun vil reagerer, hvis hun en dag står i en situation, hvor hun modtager en grim besked – men hun virker til at forstå at YouTube ikke kun er et sted fyldt med kærlighed, selvom det heldigvis fylder mest.

Fagre nye verden ..

Verden er en anden end da du og jeg var barn, og selvom jeg da også helst så, at hun legede mest med Barbier og LEGO Friends (hvilket hun også gøre, nogle gange 😉 ), så har jeg heller ikke lyst til at standse hende i noget, som tydeligvis har hendes, meget vedvarende, interesse..

… og vi kender heldigvis vores yndige afkom aller-bedst og vi har vurderet, at hun er klar til det her eventyr <3 … Skulle det vise sig ikke at være tilfældet, så er der heldigvis ikke langt fra “OPRET”-knappen til “SLET”-knappen 😉

Er I interesseret i hvordan den 7-åriges første officielle video ser ud, kan I se den lige her 🙂
Rigtig god weekend til jer <3

Mette Gregersen