Når man færdes på instagram er man ikke i tvivl om, hvilken lampe der hitter på børneværelserne i øjeblikket. Miffy lampen er et hit verden over 🙂

Og med god grund… Den søde lille kanin dur til både drengene og pigerne. Den kan dresses op eller ned – eller stå helt bar. Miffy kan bære det hele.

Miffy 4 prez!

Herhjemme er jeg og pigerne dybt forelsket i Miffy – måske mest moren, men Bella er bestemt også smittet med Miffy-feber, mens Fine bare er vild med kaniner, i alle afstøbninger. Faktisk er Miffy allerede bestilt hjem til Bellas værelse… Hun fik nemlig pengene til den i fødselsdagsgave. Lucky girl! Jeg satser på at vi også skal have en til Fine senere på året – jeg har nemlig ladet mig fortælle at de giver godt nattelys og hun er blevet lidt bange for at sove i mørke for tiden.

Miffy fåes både i alminde størrelse, XL-version og svævende på en sky, så det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor Miffy kan pynte i hjemmet!
Her er en lille samling af søde Miffy’er… Hvis I mangler ideer til Miffy, så se endelig mere på vores instagram-profil, @nordic_kids_living

Miffy lamper er virkelig et hit verden over

God søndag derude!

Miffy kan købes her
Billederne er lånt på instagram – se detaljer på @nordic_kids_living

Mette Gregersen