indlægget indeholder reklame i form af reklamelink.

Så er Marmar Copenhagens AW17 kollektionen endelig i butikkerne – det har jeg virkelig ventet på ! Det samme med det her indlæg faktisk, fordi nu kan jeg endelig dele mine Marmar favoritter for efteråret med jer!

Vi var jo til messen sidste vinter, hvor vi fik kollektionen præsenteret og den er bare så flot. Som altid er den unik og fyldt med leopard og glimmer – lige noget for en glitter-gås som mig!
Jeg synes i den grad at Marmar forstår at holde sig tro mod deres originale univers, men samtidig med det, breder de sig også ud over noget nyt og noget ukendt – og det skal de da have ros for. Især når de gør det så ski’ godt <3

Jeg fandt selvfølgelig et par favoritter på messen, fordi… Well, how can you not!

Jeg siger jer, at det var svært at vælge “bare” et par favoritter ud i mængden – og selv om der skam også er Marmars klassiske leoparder (omend med et bette twist) med i denne omgang, så måtte de vige pladsen for alle de nye smukke styles, som der blev budt på.

Jeg må så også sige at når Marmar vælger at blande tyl, glimmer, fantastiske print og utroligt smukke farver sammen, så vinder man – stort 🙂

Du kan finde et stort udvalg af Marmar Copenhagens nye kollektion hos fx houseofkids.dk

Mette Gregersen