make up’en er sponsoreret – holdningerne er ikke!

Miild er et nyt og banebrydende mærke indenfor makeup, det er både økologisk, svanemærket og det indeholder ikke allergifremkaldende stoffer.. Hvor fedt er det ikke lige 🙂 De kan derfor som de første i verdenen præsenterer makeup, der har de tre meget anerkendte certificeringer: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS (du kan læse mere om de tre certificeringer her https://miild.dk/om-os/#certificeringer).

make up med god samvittighed - miild
make up med god samvittighed - miild

Ja som navnet nok også fortæller, så er Miild rigtig mild for huden og når man har sart hud, som jeg, er det virkelig noget man sætter pris på. En af ting jeg også sætter pris på ved Miilds produkter, er at de er 100% fri for parfume, både den syntetiske og den naturlige slags, samt at deres ingrediensliste er overskue. Hvis du har brug for en forklaring på ingredienserne, ja så kan du altid gå på deres hjemmeside under produktet, og læse hvad de forskellige ingredienser gør og bidrager med, nemt og gennemskueligt.
Miild har endvidere et koncept der hedder Buy on – plant one. Det handler om at hver gang der bliver købt et produkt i deres kampagne emballage, bliver der plantet et træ i Khasi Hills i Indien, er det ikke bare den fedeste kampagne? Du får simpelthen et lækkert produkt, samtidig med er du med til at plante en Milld Skov og dermed er med til at forbedre både klima og miljø, det er da ren win-win! Du kan altid læse mere om hele projektet på Miilds hjemmeside https://miild.dk/buy-one-plant-one/

Så da jeg fik muligheden for at prøve nogle af deres produkter var jeg ikke langsom til at sige ja <3

Den Økologiske cremet concealer duo i 02 medium boon

make up med god samvittighed - miild

var en af de ting jeg glædede mig utroligt meget til at prøve (https://miild.dk/shop/hud/concealer/oekologisk-mineral-concealer-duo/)
Jeg oplever tit pga. min tørre hud at concealere sætter sig lidt i kager under mine øjne, men det har jeg slet ikke oplevet med dem her. De indeholder sheabutter og derfor fugter de og arbejder med min hud, i stedet for bare at ligge sig ovenpå.
Der er to farver i æsken, en med ferskenfarvet undertone og en med gullige undertoner. Den med fersken undertone mindsker synlighed af mørke rander under øjnene og den anden skal ovenpå for at lyse op.  Jeg har også blandet de to farver og brugt i resten af ansigtet hvor det var nødvendigt.
Jeg må sige at den gør sit job ordenligt! Jeg er slet ikke et morgenmenneske, og når jeg bliver tvunget til at stå op, før det burde være lovlig, er det den her concealer jeg rækker ud efter. De skjuler mine alt for sorte og store render under øjnene, uden det ser kunstigt eller sminket ud, præcist som jeg kan lide det.

Økologisk mineral blush i farven i 01 peach pellucid

make up med god samvittighed - miild

(https://miild.dk/shop/hud/blush/oekologisk-mineral-blush/) er den første blush jeg prøvede fra Miild. Den har den her lette og bløde konsistens som er utrolig nem at arbejde med. Den har en høj pigmenteting, som gør at du selv bestemmer hvor intens farven skal være, du kan altid bygge den op. Farven er en lækker fersken farve, som jeg tænker ville passe perfekt til de fleste hudtoner. Den giver et friskt, men stadig naturligt look.

Økologisk mineral blush i 02 beige aura

make up med god samvittighed - miild

(https://miild.dk/shop/hud/blush/oekologisk-mineral-blush/) er en multi blush, and I LOVE multi produkter. Den lækre tekstur og konsistens er den samme som Peach pullucid, så stadig højpigmentering, let at arbejde med og nem at blende. Og at den er nem at blender er meget vigtigt, for denne blush har jeg nemlig mest brugt som en bronzer eller til at lave contour. Farven er en varmere brun farve som giver en dejlig glød til huden på en natur og lækker måde.

03 multi cheek brush

(https://miild.dk/shop/populaere-produkter/multi-cheek-brush/) bruger jeg mest når jeg lægger bronzer eller contour, men den hedder multi brush af en grund. Den kan bruges til stor set det hele, det er virkelig kun fantasien der sætter grænsen. Børsten er i syntetisk hår hvilket gør den allergivenlige og så er den ekstrem blød! De bløde hår gør også penslen er god til at samle produktet op, så vær forsigtigt med hvor meget produkt du har på penslen.
Miild anbefaler at man vasker penslen en gang om ugen i sæbe eller shampoo uden parfume, jeg har tidligere lavet en guide til hvordan jeg vasker mine børster, som du kan læse her

Økologisk mineral øjenskygge og øjenbrynskit i 02 Dark stone

make up med god samvittighed - miild

(https://miild.dk/shop/oejne/oejenskyggeroejenbrynskit/oekologisk-mineral-oejenskygge/) er det sidste produkt jeg var så heldig at prøve og siger man ikke, man skal gemme det bedste til sidst? For hold nu op, hvor har jeg fundet en lille palette jeg slet ikke kan undvære!
Den har fulgt mig, siden jeg prøvede den første gang, både til London og Polen.
Det er endnu et af Miilds mange multiprodukter, jeg bruger den både til mine bryn, men også som øjenskygge. Farvene er kolde og passer derfor perfekt til begge dele. Farvene er utrolig nemme at arbejde med, de har en høj pigmentering og hvis jeg er i tvivl om hvordan min øjenmakeup skal være, er dette min tro væbner. Jeg ved jeg altid kan skabe et fedt look, om enten det skal være diskret eller et mere vildt look, den kan det hele. Også til brynene er den utrolig nem at bruge, jeg var lidt angst første gang jeg skulle prøve den, da jeg i flere år har brugt en gel, men den er nem at arbejde med og med lidt øvelse og leg med farverne kan du skabe et flot bryn der indrammer dit ansigt præcist som du ønsker.

Jeg fik rigtig god vejledning i brugen af de forskellige produkter fra de søde piger bag Miild – Tanja og Tina. Man kan virkelig mærke det er noget de brænder for.
På deres hjemmeside kan I se hvilke produkter de er i gang med at udvikle og dem der er lige på trapperne og jeg kan med sikkerhed love, at det bliver spændende. Personligt glæder jeg mig til deres flydende foundation, der mangler virkelig en på markedet der gør det bedste for huden, som ikke har en masse skjult kemi og som du er sikker på er god for både dig og vores miljø.
Hvis I ikke allerede følger pigerne fra Miild inde på instagram, så skal I altså til at i gang! Her lægger de videoer op med inspiration til hvordan de forskellige produkter kan bruges på forskellige måder og hold nu op – hvor er de dygtige. Jeg nyder i den grad at følge med og lade mig inspirerer!
Du kan følge dem her @miild.

Tinna Andersen