Den sætning hører egentlig hjemme i mit barndoms-hjem.

” Det lyserøde badeværelse ” <3

Hjemme i Brønderslev havde vi nemlig et lyserød og et grønt badeværelse. Som I HELT lyserødt og HELT grønt – og jeg elskede de badeværelser! De var så smukke og jeg kan ikke huske et tidspunkt, hvor jeg var flov (som man nu ellers godt kan blive, hvis ens hjem stikker sig ud, når man er dug-frisk teenager) over at vores hjem havde disse to steder, hvor man kunne gøre sit fornødne. Det eneste minus var, at mine forældre ikke troede på nøgler i vores hjem. Rimelig akavet til alle de teenage-fester, der blev holdt i vores hjem 😉

det lyserøde badeværelse

Oh well, det indlægget egentlig skal handle om er VORES lyserøde badeværelse! Nu har vi nemlig et i vores nye hjem – dog med nøgle!
Faktisk var vores badeværelser noget af det første vi vidste hvordan skulle se ud, da vi bestemte os for at bygge- og I kan faktisk læse lidt om drømmene, mens de var helt dugfriske lige her og her.

Vi har 2 badeværelser i vores nye hjem. Et på 1. sal, som er et “forældre-badeværelse” med badekar. Det er her vi bader mest, da pigerne er svært glade for vores nye badekar og eftersom det er et forældre-badeværelse, så er det også her alle Michaels og mine ting står. Til gengæld bliver badeværelset i stue-etagen brugt mest til .. hmm .. alt det andet? 😉 Det er meningen at badeværelset i stuetagen med tiden skal være pigernes badeværelse, hvor de skal have deres dulle-grej og habengut, hvis de finder den slags spændende om nogle år 😉
Badeværelserne ligner rigtig meget hinanden-  bortset fra en lille bitte lyserød detalje.

det lyserøde badeværelsedet lyserøde badeværelse

Efter at have delt et billede af badeværelset på instagram (jeg findes på @nordic_kids_living), var der rigtig mange, der spurgte ind til hvordan vi havde skabt den lyserøde væg – og jeg kan ærligt sige, at vi ikke havde en finger med i spillet. Det var nemlig en maler, der stod for at skabe væggen til os. Det han har skabt den af er KABE – farven hedder Rose Cloud. I kan læse om kabe på deres hjemmeside, http://www.kabecopenhagen.dk.

det lyserøde badeværelse

Hvem ved, om vi bliver trætte af den lyserøde væg eller om pigerne synes det er “nderen”, når de går i teenage-mode, men ski’ med det! Lige nu elsker vi allesammen (jep, også Michael) vores lyserøde væg og den sætter det fineste præg på vores hus. Den er nemlig liiiiige os!

Mette Gregersen