Indlægget er reklame for Luxaflex Gardiner – holdningerne er som altid mine egne

luxaflex gardiner med motor

Efterhånden kan det ikke undrer nogen, at vores hus ikke kun er pænt at se på – det er trods alt min mand, der bor her. Så huset besidder i den grad også en del skjulte talenter og praktiske funktioner!! En af dem er vores gardiner, vores LUXAFLEX gardiner MED motor.

Da vi flyttede ind havde vi endnu ikke i tankerne, hvilke gardiner vi skulle have – ej heller havde vi i tankerne at vi har meget store vinduespartier, som gør vores stue til realityshow for alle naboer og folk, der kommer forbi ! Derfor blev nødløsningen velourduge som gardiner – jep, du læste rigtigt. Jeg splittede vores flotte nye stilfulde smukke hus af, ved at hænge hvide velourduge op i vinduet!!

luxaflex gardiner med motor

… og alligevel, hvis jeg skal være helt ærlig, så tænkte jeg at det at var liiiidt over-kill, da Michael foreslog, om vi ikke skulle kigge efter gardiner med motor til vores nye hus. Jeg havde ikke travlt med at få dem skiftet ud. I forvejen vidste jeg nemlig, at gardiner til huset ville blive en kostelig affære, da vi jo har disse meget store vinduepartier – og når man så smider noget så fancy, som en motor ovenikøbet, så troede jeg det ville være helt uden for rækkevide. Vi er jo trods alt ikke lavet af penge, you know!

luxaflex gardiner med motor

… og her kommer LUXAFLEX gardiner med motor ind i billedet, fordi selvom prisen selvfølgelig er dyrere end et almindelig rullegardin, så får man altså også så meget mere end et gardin, når man køber gardiner fra LUXAFLEX. Så det korte af det lange er – HVER EN ØRE VÆRD <3 … Og nu skal I høre hvorfor!

Hvorfor Luxaflex?

Første gang vi havde besøg af Birgitte fra Luxaflex var vi overbeviste om, at vi skulle have hvide gardiner i alle rum. Ganske simpelt og enkelt – så de ikke stod ud og bare gik i ét med væggene. Birgitte synes det var en fin ide, men ville gerne vise os lidt alternativer. Tror I, at vi fik hvide gardiner i nogen af vores rum – NOPE, not a one 😉 Fordi det viste sig, at det faktisk blev alt for kedeligt med de helt hvide gardiner til de helt hvide vægge. I mangel på bedre ord, så blev det sgu lidt “blah-blah”. I stuen og køkkenet har vi svagt mønstret grå/brun-lige gardiner.. og jeg elsker simpelthen at de bryder med det hvide, men uden at springe i øjenene. De er så smukke. Så det viser sig skisme, at god vejledning er et MUST, når det kommer til at købe gardiner – og det fik vi i den grad.

luxaflex gardiner med motorluxaflex gardiner med motor

Farverige løsninger

Til pigernes værelse valgte vi lyserød <3 No wonder, vel? Hos Luxaflex havde de simpelthen den helt rigtige farve lyserød, så det virkede helt blasfemisk ikke at skulle vælge den … Og det kommer nok ikke som den store overraskelse, at pigerne var jublende lykkelige, da de så deres gardiner første gang 🙂

luxaflex gardiner med motorluxaflex gardiner med motor

I soveværelset har vi valgt en aubergine-farve. Den passer nemlig perfekt til den følelse, som vi håber at kunne skabe i vores værelse.. Nemlig ro, stilhed og hygge! Derudover, så er den bare ski’ flot altså ! I pigernes værelser og i vores soveværelse har vi valgt mørkelægning, hvordan nogen kan leve uden, er mig en evig gåde! Mørkelægningen hos Luxaflexs gardiner dækker rigtig godt og det ville vi ikke være foruden!!

Vi har valgt motor på størstedelen af vores gardiner… Og det er selvfølgelig lige præcis de gardiner, som er vores favorit og dem vi bruger mest.
Det er simpelthen næsten for nemt, at have gardiner, der kører af sig selv. Man kan argumenterer om det er NEED TO HAVE eller NICE TO HAVE gardiner med motor 🙂 Det kan man vel i teorien med rigtig mange ting, men jeg må sige at, for vores families vedkommende, er det NEED TO HAVE! Vi bruger det som vækkeur – der er simpelthen ikke noget bedre end at vågne på til vores udsigt istedet for lyden af et surt vækkeur. Pigerne ved også, at når gardinerne går op, så går den ikke længere – så er det OP. Så det sparer os for tvære børn om morgenen!
Ud over at det er nemt, så fungerer gardinerne med motor også lidt som en sikring for os, når vi ikke er hjemme – når vi smutter på forlængede weekender eller ferier. Sammen med lyset, som vi kan indstille til at tænde og slukke, så kan gardinerne også indstilles til at køre automatisk. Så der altid ser ud til at være nogen hjemme 🙂 Ski’ smart!

luxaflex gardiner med motor

Faktisk har jeg fortrudt, at vi ikke bare fik motor i alle gardinerne. Så er vi den erfaring rigere..

Så alt i alt er jeg meget begejstret for at Michael foreslog de smarte og smukke gardiner fra Luxaflex til vores hjem, for de er hurtigt blevet en af mine yndlingsting ved vores hjem – er man egentlig måske ved at være voksen? 😉 Selvom det er en investering, så er det bestemt en af de bedre vi har gjort og jeg vil anbefale det enhver, der står og skal vælge gardiner!

… og det er ikke kun mig. I kan se Bellas YouTube video her, hvor hun fortæller om et par af sine yndlingsting fra sit værelse! I gætter aldrig hvad ét af tingene er 😉

Mette Gregersen