Hver torsdag vil jeg prøve at lave en version af “Luksus vs. Lavpris”, primært med tøj, men måske vil jeg også forsøge mig indenfor interiør, hvem ved… Mulighederne er mange – og heldigvis for det 🙂

Som min første Luksus vs. Lavpris har jeg valgt at fokusere på den smukke vinter jakke fra MarMar, som jeg allerede har klikket hjem til min Bella fra denlillemodedille.dk.

Hvilken er du til?

Luksus vs. Lavpris

LUKSUS til værdi ialt : 3472,-  …

Luksus vs lavpris 2

LAVPRIS til værdi i alt : 1488,-?

Personligt er jeg mere til LUKSUS  i denne omgang, mest pga. at vi sværger til Angulus støvler og Huttelihut huer herhjemme – vi har brugt begge mærker siden Bella oplevede sin første vinter! Tørklædet fra Lala Berlin er en drøm og det forbliver desværre nok sådan lidt endnu.

// Mette

Marmar Jakke
Angulus støvler
Lala Berlin tørklæde
Huttelihut hue med kvast
H&M støvler
H&M hue
Lindex Tørklæde

Mette Gregersen