Reklame for LEGO DOTS – holdningerne er som altid mine egne.

  

For en rum tid siden var pigerne så heldige, at få foræret nogle gaver fra LEGO, som faldt i virkelig god jord. Nemlig de flotte og farverige LEGO DOTS.
Du kan læse lidt om deres første møde med LEGO DOTS i indlægget her.

Nu har vi haft LEGO DOTS i et par måneder og det er akkurat lige så populært, som da de fik det i hænderne første gang!
Vi har jo haft en del tid sammen den sidste tid og for at være helt ærlig, så var jeg noget nervøs for hvordan det skulle gå med begge piger hjemme, i døgndrift. Ville de blive tablet zombies på ingen tid? … Heldigvis modbeviste mine søde alle mine bekymringer og har faktisk fundet hinanden noget mere end før.

Som jeg nævnte sidst, så er det ikke altid nemt at finde fælles fodfæste og en leg der er spændende for begge parter, når man er 10 og 6 år. Det er det stadig ikke, men i den kreative leg har pigerne virkelig fundet hinanden. Jeg forestiller mig, at mødrene er med mig her, når jeg siger “Der er ikke noget mere tilfredsstillende end når ens børn leger sammen!”.

  

Pigerne nyder virkelig at sidde og bruge fantasien, mens de laver DOTS armbånd. De laver små konkurrencer, hvor det nogle gange gælder om at bruge bestemte farver, mønstre, osv. Det er virkelig sjovt at være vidne til, når de farverige LEGO DOTS kommer til sin ret. Der findes desuden også små poser med mange ekstra DOTS, Bella er især vild med de små DOTS med smileyer 🙂
Efter Bella er vendt tilbage til skolen, så er hun nemlig begyndt at lave forskellige armbånd, der matcher hendes tøj. Det er simpelthen genialt at se, hvor meget hun går op i det. Hun finder sit tøj frem om aftenen og så sætter hun sig lige og skaber et armbånd, som lige matcher hendes tøj og humør. Jeg er vild med det!

    

Det er selvfølgelig ikke kun de farverige DOTS armbånd pigerne leger med. Ud over armbåndene, så bliver der også lavet nye flotte kreationer af de originale  Dyre-billedholderneRegnbue smykkeholderen og Ananas blyantsholder.. Bl.a. har Bella selv kreeret den her VILDT FLOTTE sol med en regnbue blyantsholder.. 🙂 Før var det jo en Ananas blyantsholder!

Argh, for pokker – jeg er vild med det!

  

 

Mette Gregersen