Indlægget indeholder reklamelinks

Så har Lirum Larum Leg startet udsalg! Jeg må virkelig give dem stor ROS for at være en af de eneste butikker, der faktisk starter januar-udsalg i januar… Og jeg gemmer altid lidt penge til, at netop lige Lirum Larum Leg starter udsalg. De ligger skisme inde med så mange godter jo.. Det hjælper selvfølgelig også lidt, at de starter udsalget lige op til at børnepengene falder imorgen 😉
Jeg har selvfølgelig fundet en del lækkerier, som jeg drømmer om til mine drømme-piger <3

Lirum Larum Leg udsalg

Som i kan se svigter jeg ikke de lyserøde farver, når det kommer til ønsker til pigerne. De brokker sig ikke endnu, så jeg udnytter hvert et nyt lyserødt indkøb – så længe det varer 😉 Som I kan se der dukket en del Our Generation-ting på listen, men efter jul er pigerne virkelig kommet efter dukke-legen igen – og så er det godt, at have lidt i gemmeren, når de har fortjent en bette ting. Derudover er der selvfølgelig et par ting eller to til deres nye værelser – because.. Hvordan kan man lade være 😉 IPhone coveret er til mig… og mig alene… Fordi det er simpelthen bare for fint <3

Blot til ekstra info er denne isbil fra Our Generation sat ned med 50% – og den elsker elsker elsker vi herhjemme!! Der er så meget tilbehør til, at det næsten er for meget. Når pigerne ikke leger med dukker i den, så kan de sagtens selv lege med den – så stor er den !

Blot et lille udsalgs tip, hvis man sidder i sofaen på sådan en højhellig mandag – og bare trænger til at brænde lidt penge af .. Det gør man jo tit 😉

Mette Gregersen