lidt om lykke

Efter at have læst itsfashionbaby.dks fine indlæg om lykke, gik der virkelig et lys op for mig! Så idag har jeg skriblet lidt om lykke – min lykke <3

Efter jeg fik Bella, skulle der ikke meget til før jeg fik tårer i øjenene – over rigtig mange ting. Efter jeg så fik Fine begyndte jeg at få våde øjne – over alt! Vitterligt A L T!
Jeg kan være til koncert med mine venner, sidde på en ferie og kigge ud, ligge i sengen en søndag – eller for nylig, hvor jeg var i biffen med Bella, Fine og Michael og vrælede… Jeg har faktisk troet at det var nogle rest-hormoner i kroppen efter graviditeterne, eller måske bare en krop i udu, men jeg har accepteret det for hvad det er – skide irriterende 😉

Det var lige indtil at jeg læste indlægget hos Lisbeth, hvor det gik op for mig, at tårerne i mine øjne hænger sammen med lykken i mit hjerte. Såre simpelthen! Jeg er jo bare lykkelig <3

Det er egentligt ikke fordi jeg ikke har vist at jeg er lykkelig. Jeg vågnet jo op – næsten – hver dag og er glad og tilfreds med mit liv, min mand og mine piger – så egentlig kommer det ikke som et chok for mig, at jeg er lykkelig – men det kommer som et chok for mig, at når jeg er i situationer, hvor jeg er virkelig mærker lykken, så reagerer min krop helt vildt fysisk!

Jeg har lavet en lille liste over ting, der har fået mig til at vræle indenfor det sidste stykke tid <3

… Da vi i søndags var til barnedåb hos nogle nye venner, som vi faktisk først rigtig har lært at kende her i 2017, men det gør mig simpelthen så lykkelig, at de har valgt at investere i vores venskab og inviterer os med til at fejre deres fine nye datter.

… Da vi endelig fik vinduerne i vores nye hus og man kunne se, at det vi har ventet, drømt og kæmpet for nu endelig bliver en realitet.

… Da Bella og jeg sad og SKRÅLEDE med på “Tinkas juleeventyr” sangen på vej til gymnastik igår. Jeg siger jer, det barn er simpelthen opdraget så rigtigt! Hun gav den max gas!! Til gengæld var hun ikke udpræget glad for Ed Sheeran, så der er noget at arbejde på 😉

… Bella og Fines øjne, da de stod op til gaver, julekalendere og julelys i fredags.

… Da jeg havde Fine og Bella med til pyjamasfest sammen med mine bedste veninder – og det simpelthen var så hyggeligt, at jeg havde svært ved at falde ned igen. Det er akkurat som at have 7 søstre!

… Da Bella forleden udbrød, at hvis vi altså gerne måtte få hendes 650,- som hun har sparet op, hvis vi skulle købe noget nyt til det nye hus. Hun er simpelthen bare så god! Michael og jeg sad på tidspunktet og snakkede om forskellige tilbud vi havde fået fra anlægsgardenere. Er I klar over, hvad de koster? I guuuuder…

… Da jeg var til koncert med Infernal med de samme tossehoveder, som jeg var for 11 år siden… Og de skabte sig akkurat lige så meget, som får 10 år siden. Gid det aldrig må blive anderledes…

… Julen.. virkelig bare julen.. Den gør det så godt – også selvom man ligger i flyttekaos!

… Da Fine forleden dag lå sig helt ind til mig (hun er normalt ikke den store kæle-pot) og sagde.. ” det her – det er bare dejligt, moar”.

Når man sådan skribler det ned, så kunne jeg virke som en, der piver hele tiden – det gør jeg dog ikke, men jeg har mange ting, at være taknemlig over… Og det sker der ikke noget ved, at tænke lidt ekstra over engang imellem <3

Mette Gregersen