Reklame – vi var inviteret af LEGOLAND Billund

legoland, den røde løber og verdenspremier

Så blev det mandagen efter den vildeste uge og weekend <3
Selve ugen får I lige i et andet indlæg, da det handler om mit besøg på CIFF YOUTH og om de dejlige dage jeg tilbragte på messen. Det her indlæg skal handle om et par skønne dage, som vi har haft i LEGOLAND Billund, da vi var så heldig at blive inviteret til ophold på Legoland hotellet og til verdens premier på den nye Lego filmen 2.

legoland, den røde løber og verdenspremier

Vi landede på hotellet til check in kl. 15, så vi havde så lang tid som muligt til at lege på hotellet inden Fine skulle sove. Bella havde en aftale med 2 veninder om en sommerhus-tur, hvor der både blev snakket svømmehal og legeland, så selvom valget var svært for hende, så vandt veninderne frem for LEGOLAND i denne runde… Og selvom vi savnede hende, så tror jeg det var rigtig fint for Fine at prøve at være enebarn for et par dage.

legoland, den røde løber og verdenspremier legoland, den røde løber og verdenspremier

Vi brugte det meste af fredagen på at lege med legoklodser, sjov nok 😉 Selvom Lego Parken ikke havde åben, så var der masser af aktiviteter på hotellet og tiden fløj afsted. Ud over os var der inviteret en del andre influencers og bloggere, så vi fik også hilst på en del kollegaer og deres familier.

legoland, den røde løber og verdenspremier legoland, den røde løber og verdenspremier

Vi var inviteret til at spise på Panorama restauranten, hvor der var lækker med til både mor, far og Fine… Og selvom vi egentlig har en regel herhjemme om ikke at lege med maden, så gør de det ikke helt nemt at overholde den regel i Legoland. Pomfritterne var jo nærmest legetøj 😉 og mege lækre ovenikøbet! I restauranten var der et stort legerum, så da Fine var færdig med at spise løb hun derned og legede med de andre børn… og vupti – så havde mor og far tid til at nyde maden! Ren win!

legoland, den røde løber og verdenspremier legoland, den røde løber og verdenspremier legoland, den røde løber og verdenspremierLørdag formiddag var vi inviteret til en rundtur på det nye Legoland hotel, Castle. Det var nemlig et kæmpe slot og helt vanvittigt gennemført! Alt fra værelser til restaurant til legepladsen var fuldstændig svøbt ind i kongerige/lego tema. Hotellet var stadig lidt i byggeplads-mode, men Kasper fra LEGOLAND forsikrede os om, at det ville stå knivskarpt og helt færdigt om knap 3 måneder. Så det glæder vi os til at se 🙂

legoland, den røde løber og verdenspremier legoland, den røde løber og verdenspremier

LEGO Filmen 2

… Og så det vi egentlig var der for. Verdens premieren på Lego filmen 2 !! Legoland havde lavet det fineste set up med både mad og forfriskninger inden filmen og popcorn, sodavand og slik til filmen. Det var virkelig meget gennemført og helt i børnenes ånd. Figurerne fra filmen dukkede op og det var muligt for alle at få taget et billede, hvis man havde lyst. Desværre synes Fine det var mere skræmmende end spændende med de store dukker, så jeg kunne ikke lokke hende til at stille op til sådan et shoot.
Alt op til filmen var SPOT ON og både mor, far og Fine var svært imponeret … og vi blev ikke mindre imponeret, da filmen gik igang. Lyden var noget høj – den skulle trods alt nå ud til 400 mennesker – men jeg var sikker på, at Fine ville hidse sig op, men der var ingenting. Jeg tror hun var hypnotiseret af popcorn, slik og den fjollede tegnefilm.

Filmen var virkelig sjov. Som i rigtig sjov 🙂 … både for børn og for voksne. Der var mange sjove episoder, der må have fløjet ungerne over hovedet, men som vi voksne grinede rigtig meget af. Især Ole Henriksens figur i filmen var virkelig morsom! Jeg forestiller mig, at filmen vil være god som vinterferie-underholdning. Vi kunne ihvertfald godt finde på at tage Bella med ind og se den her i ferien, der lurer lige om hjørnet.

Så tommel op og 5 stjerner herfra – både til oplevelsen på Hotel Legoland og til Lego Filmen 2.

 

Mette Gregersen