Både hjemme hos os er vi noget begejstret for Legos opbevaringskasser! Faktisk synes jeg at LEGO Storage som sendt fra himlen 😉
Det er sjældent man falder over noget til opbevaring af legetøj, der både er pænt og praktisk, men det har Lego formået at kreere.
Givet, at man selvfølgelig er til LEGO. Det var jeg egentlig ikke i starten, men nu kan jeg ikke forestille mig noget mere roligt for morens øjne og sjovt for ungernes at opbevare deres legetøj i.

Instagram prettiness 

Lad os bare være ærlige – de smukke fantastiske værelser, vi allesammen forelsker os i på nettet, flyder jo ikke med legetøj – ligesom mine ungers værelser altid gør… Og sikker også jeres! Men man må give kasserne fra LEGO endnu en thumbs up. Det gør det nemt, at få netop de værelser! Det er nemlig nemt at rydde op sammen med ungerne inden de går seng og det er nemt for dem at rydde det hele ud igen, så snart de vågner.

LEGO Storage er virkelig som sendt fra himlen hos os

LEGO storage som sendt fra himlen

LEGO har heldigvis lavet deres opbevaring i rolige farver. Ikke fordi jeg er farve-forskrækket, men lige nu kører vi meget i de sarte lyserøde farver på Bellas værelse – og der passer de smukke lyserøde og pink nuancer fra LEGO Storage perfekt ind. Ud over de flotte sarte farver, er jeg også vild med, at de kan stables – akkurat ligesom de “rigtige” lego-klodser.De er lavet i forskellige størrelser. 8 brick, 4 brick eller 1 brick.

Herhjemme er vores fyldt til randen med legetøj, men klodserne kan selvfølgelig også bruges til opbevaring af sengetøj, tøj, hårbøjler.. You name it!

Masser af plads er der i LEGO Storage

Der kan være masser af småt legetøj i LEGO Storage

Lego Storage kan købes hos her.

Mette Gregersen