Reklame for LEGO DOTS – holdningerne er som altid mine egne.

    

Pigerne har været så enormt heldige at blive udvalgt til at prøve et nyt LEGO koncept, nemlig LEGO DOTS serien. Det er et helt nyt og spændende koncept, der virkelig sætter gang i kreativiteten, hvilket i den grad er noget, mine piger kan forholde sig til.
Kreativitet er altid noget, mine piger har været vilde med. Det med at bruge deres fantasi til at skabe noget – det dur bare. Derfor skorter vi heller ikke på perleplader, tegninger, hjemmelavede smykker.. You name it – så har vi prøvet det.
Da de farverige LEGO DOTS sæt landede på matriklen, var jeg derfor heller ikke i tvivl om, at det lige var noget for pigerne.. Men det har dog overrasket mig, HVOR MEGET tid de får til at gå med at dekorere de farverige armbånd og søde kunsthåndværkssæt til værelset.

Der er endnu ikke gået en dag, hvor Fine ikke har haft dem i hænderne. Vi har lige haft ferie i en uge med min svigerfamilie, og der skulle vi selvfølgelig have LEGO DOTS med. Sidenote : Det er super smart, at LEGO DOTS kan transporteres i de blå kasser, de kommer i!
Både vores fætter og kusine var også meget imponeret over LEGO DOTS og det blev til mange timers kreativ leg med de forskellige armbånd, Dyre-billedholderne, Regnbue smykkeholderen og Ananas blyantsholder..

Jeg er ganske enkelt noget imponeret. Ikke kun over mine søde pigers kreative hjerner, men bestemt også over den nye LEGO DOTS serie. Jeg er sikker på, at det bliver et kæmpe hit rundt i de danske hjem hos små kreative hjerner! Som Bella sagde ”hvor er det bare nemt, at finde på noget smukt, mor”! Hun har også allerede bedt mig om at købe ekstra armbånd, så de er klar til næste pigefødselsdag i klassen 😉

En lille (men kæmpestor, når man er mor) sidegevinst er, at det er noget mine piger begge finder spændende og kan bruge lang tid på – sammen!
Når man får børn med fire års mellemrum, så forventer man, at de ikke bliver bedste venner til at starte med, men blot søskende… Dermed ikke sagt, at man ikke håber – men selvfølgelig kan det være svært at finde fælles leg, når den ene vil spille, og den anden vil lege med dukker.

LEGO DOTS sættene har allerede skabt mange timers leg for pigerne. Sammen! De hygger sig med at skabe sammen, med at vise deres kreationer frem for hinanden og inspirere hinanden. Det er virkelig noget, der gør en mor lykkelig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi altid har været svært glade for LEGO herhjemme. Det har været noget pigerne altid har været glade for siden de fik deres første DUPLO klodser… Og hvor er det fedt at se, at LEGO nu kan følge med til næste stadie i deres liv, hvor skabelse og kreativitet er i fokus.

Mette Gregersen