Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har mødt nogen, der ikke har haft den frygtelige sygdom inde på livet – i en eller anden forstand.

Vi ved alle hvor frygteligt den er – hvor fuldstændig tilfældigt den slår ned – og hvor ødelæggende det er, at miste en kær.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg aldrig har set et Knæk Cancer program. Min psyke kan desværre ikke holde til det. Min hjerne får i overdrive og jeg bruger de efterfølgende mange nætter på at bilde mig selv ind, at alle omkring mig inkl. mig selv ender med at skulle fra denne jord pga. det skidt.

Ikke destomindre donerer jeg gerne alt hvad jeg kan – støtter gerne tiltag, der donerer dertil og lokker min mand til at smide sine hårdtjente penge afsted for at få udryddet det l*rt, så vi ikke skal bekymrer os mere om det!

For nylig lå en af mine søde og kreative veninder denne tegning op, som man kan byde på indtil imorgen, søndag d. 18/10, kl. 12. Aktionen foregår på instragram under hendes profil @by_staalarm og beløbet går ubeskåret til kræftens bekæmpelse!

Så som en lille lørdags-opfordring, vil jeg opfordrer alle til at STØTTE STØTTE STØTTE – om det er med 2,- 10,- eller 1000,-, så hjælper alt dælme!!

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 21.53.44

Du kan støtte direkte på Kræftens Bekæmpelse ved at trykke her eller mobilepay’e KB med et valgfrit beløb på 28 99 01 01.

Følg @by_staalarm her.

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen