Så er vi hjemme igen efter årets første ferie. Turen gik til Malaga med min svigerfamilie og det var den bedste tur.
Hver gang jeg ser min niece og nevø få et stærkere bånd til pigerne, så gør det mig glad helt inderst inde og jeg forestiller mig, hvor fantastisk et liv de får – når bare de har hinanden <3

Nåh men, det er jo ikke ferie som vi er kommet for at tale om – det er vel de latterlige mængder af badedyr, som jeg slæbte med .. For lige at få det perfekte instagram billede selvfølgelig 😉 Kan man tage på ferie uden badedyr i disse dage? Jeg følte det ihvertfald ikke og manner, hvor var jeg glad for at jeg havde købt rigeligt ind. De gav virkelig lejlighed til masser af leg, sjov og ballade.. Ikke mindste fordi krabaterne jo er noget nær umulige at komme op på, når man er et stk. fuldvoksen menneske. Heldigvis har jeg ikke intet foto eller video-dokumenteret for netop dette, så I må tro mig på mit ord 😉

Til gengæld har jeg både video og foto-dokumenteret at mine børn (og min mand) synes at begge vores medbragte badedyr var et HIT og de var i brug hver dag i poolen. Vi havde lejet en privat villa og poolen var kun til vores afbenyttelse – og heldigvis for det, fordi badedyrene var lidt større end jeg havde forventet, så de fyldte en god halv pool.. Men skidt med det – fordi de bragte lykke. Omend jeg aldrig fik taget et perfekt instagram billede, så fik jeg skudt en masse til familiealbummet … og det er da vist vigtigst!

Mød lige prinsesse Onchao Sofie fra Regnbueland 

kan man tage på ferie uden badedyr kan man tage på ferie uden badedyr

Den kæmpe store enhjørning kan købes hos Børnenes Kartel – lige her.

Regnbueskyen kan købes hos Asos – lige her.

Mette Gregersen