Julekort? Hvor mange mon der er tilbage i det ganske danske land, som normalt aldrig køber et frimærke, men som i December måned hjertens gerne køber 60 stk (til 10 kroner stk.!!) og sender løs af kærlige hilsner.

Jeg melder mig under fanerne. Jeg har ikke så meget som tænkt på at sende et julekort – FØR jeg fik Bella. Da hun kom til verden skulle alle vores venner og familie, da under ingen omstændigheder snydes for hvor lækker hun så ud i et julekostume i str. baby! Så har det faktisk været ved hvert år siden. Det er ikke sikkert at de alle er nået ud inden jul, men (nææææsten) alle er nået ud inden nytår. Så langt så godt.

Alle årene har julekortene kun været Bellaog senere Bella og Fine som har prydet de fine kort, men i år skal det altså være anderledes. Jeg ved ikke lige hvorfor det i år skal være os alle 4, som skal klistres på, men det skal det altså… Jeg har mistænkt det ski’ bryllup for at være årsagen 😉

Hvad gør man så, når man ikke er til opstillede “ægte” familie julebilleder? MAN PINTRESTER! Så det har jeg gjort… I den grad – dag og nat faktisk! Hvad jeg er kommet frem til, det er en hemmelighed, men derfor kan I jo godt lige se hvori min inspiration ligger, ikk’?

Ud over, at jeg synes det er hyggeligt at skrive julekort, så synes jeg også det er enormt hyggeligt at modtage julekort fra vores venner og familie – og heldigvis er der mange af dem, som stadig holder traditionen kørende, så postnord skal nok få lidt at give sig til i December – trods alt 😉

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen