Julekort gennem tiderne

indlægget indeholder reklamelink.

Det er bare ikke nogen hemmelighed at jeg vild med kjoler – især i juletiden <3 Faktisk har jeg svært ved at begrænse mig, når det kommer til pigernes julekjoler!
Efter Fine kom til verden har jeg gjort meget ud af at pigerne ikke skulle have samme kjoler, men kjoler i forskelligt snit, men med samme mønster! Den går så ikke mere… Fine er nemlig skudt så voldsomt i vejret, at hun rammer str. 110, hvilket svarer til 5 år og Bella bruger omkring str. 128, hvilket svarer til 8 år – og der findes meget få styles, hvis overhovedet nogen, hvor man kan få samme mønster, men ikke snit i, når de er i de størrelser.. Så jeg er gået efter noget nyt i år.

I år har jeg nemlig også prøvet at sammensætte nogle kjoler, hvor de matcher i farverne, men ikke nødvendigvis er ens – hverken i mønster eller snit, eller i mærket for den sagt skyld… Og det er der faktisk også kommet noget godt ud af, hvis jeg selv skal sige det <3
Der er mange på listen i år, men er du da vimmer, der er produceret smukke kjoler til dette års julefester.. Og fandtes der et pengetræ i min have, så havde pigerne fået en af hver… Meeeen det ville nok alligevel være overkill.. Så mange spændende events har vi heller ikke denne jul 😉 Men julekjoler skal de da have, så terrænet er sonderet og hermed har I mine bud på årets julekjoler 2017.

 

Julekjoler 2017

Nr. 1 – Sofie Schnoor paliet-kjole // Nr. 2 – Sofie Schnoor paliet-kjole // Nr. 3 – H&M velour-kjole // Nr. 4 – H&M paliet-kjole // Nr. 5 – The New blomster-kjole // Nr. 6 The New glimmer-kjole // Nr. 7 – Sofie Schnoor velour-kjole // Nr. 8 – Sofie Schnoor velour-kjole // Nr. 9 – Name It tyl-kjole // Nr. 11 – Name It tyl/paliet-kjole // Nr. 12 – Mads Nørgaard prikket-kjole // Nr. 13 – Mads Nørgaard prikket-nederdel // Nr. 14 – MarMar glimmer-kjole // Nr. 15 – MarMar glimmer-nederdel.

 

Mette Gregersen