Forleden fik jeg en SKØN nyhed – et par af vores sødeste venner venter sig en lillebror!

I forvejen har de en dejlige pige på 2,5 – så de sidste 5 år har vores verden kræset rimelig meget omkring tøse-ting. Om det så er tøj, dans, værelser – you name it – så har vi vendt det! Men nu skal der nye boller på supper… De skal have en lillebror og vi skal ind og vende i drenges verden.

Michael og jeg skal ikke have flere børn – som udgangspunkt, så jeg får nok aldrig oplevet hvordan det er at få en bette knægt. Så jeg må leve gennem lillebror – som han hedder lige nu.

Jeg har snuset lidt rundt på det store internet og disse ville være favoritterne, hvis jeg stod og skulle købe ind til en lillebror lige nu.

oh boy1

Jeg er sucker for hvid! Hvilket jo er sygt praktisk til et lille barn – not – men nu er det jo kun et fantasi barn – og derfor går jeg all-in på hvid til soveværelset.
Jeg er stor fan af det danske mærke, Konges Sløjd. Pigerne har for nylig begge fået et sæt sengetøj derfra – og der er simpelthen så lækkert!! Det er virkelig kvalitet og der er kræset for detaljerne..  Det er tydeligt. Kili-sengen fra Sebra er simpelthen en klassiker og den dur jo til begge køn.

ohboy2

Nu er jeg jo flydende i lyserød, så skulle jeg en dag få en søn, så er der ingen tvivl om, at jeg ville gå i amok i de blå nuancer. Da vi skulle indrette værelset til Fine-fis købte vi den flotte gyngestol fra Eames og den har vi været så glade for! Den ryger selvfølgelig også ind på sønnikes værelse.. by KlipKlap 3 fold synes jeg er så fin og rigtig praktisk, når man ligger på gulvet og leger med de små.

Så det var mine ønsker, hvis jeg en dag skulle stå med en lille knægt i armene.. Men for nu er jeg nu glad for alt mit tyl, sløjfer, lyserøde pompom’er og kjoler i massevis!

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen