Nå, nu er bloggen snart en måned gammel – og det er vist på tide, at præsenterer hovederne bag skærmen. Vi starter med MIG !

IMG_7442-300x300

Jeg hedder Mette Gregersen.. og er 29 år gammel. Jeg er forlovet med Michael – og vi skal giftes til sommer næste år !! Vi har været kærester siden 1.g. Det giver godt og vel 13 år efterhånden.

Sammen har vi verdens dejligeste piger, hvis vi altså selv skal sige det. Isabella på 5 år og Josefine på 1,5 år. Bella går i børnehave i Vejgaard, mens Fine går i dagpleje i Klarup hos Faster “Milla”.

IMG_98091 FullSizeRender

Jeg går hjemme og passer hus, blog og babyview.dk – et projekt, jeg startede for et lille halvt år siden, mens Michael har sit eget IT-firma med kontor inde midt i Aalborg.

IMG_4597 IMG_4970

IMG_4950 IMG_5528

Vi lever et skønt liv i Vejgaard, Aalborg, hvor pigerne og vores familieliv er i høj fokus!

IMG_6036 JY3A0523

– her får du lige 10 random facts om mig, så vi rigtig kan lære hinanden at kende 😉

1. Jeg har aldrig brækket en eneste knogle på min krop (7-9-13!!)

2. Jeg er rimelig overtroisk.. Jeg smider rundt med 7-9-13’erne, saltbøsser og flyver gerne ud på cykelstien for at undgå at gå under en stige.

3. Da jeg var indlagt på Aalborg Sygehus i 2014 pga. min blindtarm, var det første gang nogensinde at jeg har været indlagt på et hospital uden af få et barn med hjem.

4. Jeg har altid gerne ville have mit første barn inden jeg blev 25 år – og 2 stk. inden jeg blev 30! Og sådan blev det !

5. Jeg vil gerne giftes udenfor…

6. Jeg har svært ved at se, at ting er dyre, hvis det er noget jeg virkelig gerne vil have!!

7. Jeg drømmer om at bo ét bestemt sted… Det skønneste hjem i DK, om man vil, men dog først når jeg bliver ældre – og millionær.

8. Jeg er faktisk reelt chokeret over hvor forskellige Fine og Bella er, når de kommer akkurat det samme sted fra. Heldigvis er jeg lige vild med dem begge..

9. Jeg H-A-D-E-R at stå tidligt op! Alt før kl. 7 er NAT her i Vejgaard! Gid nogen ville informere Fine om det fact.

10. Jeg har ingen tatoveringer, men vil super gerne have en, men får det nok alligevel aldrig.. Jeg er for stor en kylling!

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen