Jeg har egentlig altid været fan af H&M til mine piger… Jeg er vild med, at jeg kan gå ind i deres butik eller på deres shop og finde tøj til både hverdag og fest – og så endda til priser,hvor jeg ikke får åndenød, når Fine taber sin makrelmad ned af sin nye bluse…

Torsdag den 2. Marts bliver der i den grad grund til at side limet til skærmen eller smutte en tur forbi den lokale tøjpusher, fordi der lander H&Ms Studio SS 2017 kollektioner online og i udvalgte butikker.

Bag kollektionen er historien om en ballerina og en bokser – og deres verden, som er fyldt med kærlighed og varme… Og jeg er bare solgt <3

Jeg har allerede udset mig et par lækkerier, som skal i pigernes skab. Bella er lige i den alder nu, hvor hendes tøj helst ikke skal være for nuttet, men moren er heller ikke klar til at det skal være FOR pre-teen… Og her rammer H&Ms kollektion faktisk rigtig godt! Det er festligt, eventyrligt og cool, men uden at blive for nuttet og yndigt!

Jeg kunne godt forestille mig at LOVE sættet kunne være et favorit sæt til weekendens MGP fest – og balletsættet kunne være et hit til dans!

I kan forelske jer i hele kollektionen lige  her.

Jeg er solgt, men hvad siger I? Skal i også på jagt på torsdag? 🙂

Mette Gregersen