H&M har virkelig oppet sig over det seneste par år – det har jeg virkelig bemærket!

Jeg har gennem de sidste par år aldrig haft problemer med at finde lækkert tøj i H&M til drengene. De kombinere nemlig så fint det seje med det smarte… og ikke mindst til en overkommelig pris. Herhjemme er holdningen, at så må det holde, så længe det holder – og det gør det ikke så længe, men jeg er altså også den stolte ejer at en (snart) børnehavedreng og en skoledreng.

Nu er de også kommet godt på banen med deres Home-kollektion. Jeg har fundet de fedeste ting, som jeg er sikker på, ville passe perfekt ind på drengenes værelse!

Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.59 Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.36 

Opbevaring kan man næsten aldrig få for meget af – og derfor er det altså også sjoveste, hvis det har et lille twist eller nogle fede tegninger… Eller bare lidt fed skrift. Det har disse fra H&M Home heldigvis begge to.

Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.50  Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.22

For at det ikke skal være løgn, så har vi allerede en isbjørn på væggen derhjemme, en yndig en af slagsen – der om end er en smule mere realistisk end denne fra H&M. Dog synes jeg at denne faktisk er lidt mere hyggelig og børnevenlig – ihvertfald til de helt små børn. Reolen er SÅ lækker!! Den ville være perfekt til opbevaring af fx. Schleich dyr eller små Sonnys Angels.

Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.10 Skærmbillede 2015-12-26 kl. 22.08.01

Vi er ikke “dyne”-mennesker herhjemme. Vi hygger tit, men vi slæber ikke dynerne med rundt i huset for at hygge – ligesom jeg ved, at de fx. gør i Mettes lille familie. Så når vi skal læse bog eller hygge-putte har vi gerne en masse tæpper omkring op. Det fine stribede tæppe med stjernen er derfor et MUST-HAVE herhjem til… Og så håber jeg virkelig at det er lige så blødt som det er flot.
Gulvtæppet er bare for fedt.. og passer perfekt ind i den stil, som jeg gerne vil ramme på drengenes værelse. Hyggeligt, blødt, sejt og sjovt!

Hvis I endnu ikke har set H&M Home ud, så synes jeg næsten I skylder jer selv det. Det er jo ikke kun til børnenes værelser de har super fede ting

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen