Halloween græskar (med selv-print mønstre)

Så er vi skisme i Oktober, guys! Endelig 🙂

Vi er så klar på (u)hygge herhjemme og på torsdag skal jeg ud og investerer stort i det orange guld, nemlig græskar!

Jeg er desværre ikke selv ski’ god til det der med de græskar, selvom jeg synes det er så fint og hyggeligt at have dem til at stå – og derfor tænkte jeg faktisk, at der måske var et par stykker ligesom mig derude i det ganske danske land. Derfor har jeg fundet nogle mønstre, som I kan kigge på og selv tegne på græskarene eller printe ud og smække op på dem, ligesom jeg gør 😉 Så dur det!

Alle prints er fundet hos http://www.designbolts.com og der kan du også finde mange mange flere – både mere og mindre komplicerede!

Kunne du tænke dig, at downloade nogle af de fine og nogle direkte uhyggelige ansigter, kan du hente dem som PDF herunder :

01 – Pumpkin-Carving-Stencils-01
02 – Pumpkin-Carving-Stencils-02
03 – Pumpkin-Carving-Stencils-05
04 – Pumpkin-Carving-Stencils-04
05 – Pumpkin-Carving-Stencils-05
06 – Pumpkin-Carving-Stencils-06
07 – Pumpkin-Carving-Stencils-07
08 – Pumpkin-Carving-Stencils-08
09 – Pumpkin-Carving-Stencils-09
10 – Pumpkin-Carving-Stencils-10
11 – Pumpkin-Carving-Stencils-03
12 – Pumpkin-Carving-Stencils-12

Man kan jo også være til de lidt smartere og nyere versioner af Halloween græskarene, som det første billede viser – hvilket jeg jo nok egentlig er, men den går ikke med børn, ihvertfald ikke mine! Der skal græskarene være orange og uhyggelige.. Akkurat ligesom julen skal være rød og grøn – ikke hvid og guld, som jeg egentlig også nok er mest til 😉

Glædelig græskar-sjov og balllade til alle jer derude, der er ligeså bidt af en gal Halloween-hund, som vi er herhjemme!

Mette Gregersen