Halli hallo #1 - honeymoon i Nice

…  Jeg drømmer mig seriøst meget tilbage til Nice og vores bryllupsrejse. Muligvis en kombi af at Michael og jeg trænger til kæreste-tid, at sommeren er udeblevet fra Danmark i år … og at mit legeme i den grad trænger til at blive varmet igennem. Derudover faldt vi over nogle store og lækre marengs på et lille lokalt bageri, som jeg stadig drømmer hede drømme om!

… Jeg er i tvivl om, det er mig, der er forvent mht. det der “kæreste-tid” – eller tager I andre småbørns forældre jer også tid til, at pleje jeres forhold på tomandshånd?

… Jeg tror faktisk, at jeg glæder mig lige så meget til at Bella skal holde loppemarked på sin skole idag, som hun selv gør ! Det var så hyggeligt sidste år og jeg kan næsten ikke vente til at klokken bliver 14 😉

… Jeg er desuden også begyndt at glæde mig helt vanvittigt meget til at vi skal flytte i det nye hus! Der er blevet sat dato på nu og det er snart.. Sådan rigtig snart! Måske min glæde går hånd i hånd med, at vi har købt så mange nye flotte ting til huset – det kunne ligne mig, kunne det!

… Jeg glæder mig til gengæld ikke synderligt til at vi skal i HI-FI klubben idag og bruge en mindre formue på lys til huset, men det gør min husbond dog, så det hjælper lidt på sagen 😉

… Jeg er svært forfalden til Michaels og mit nye koncept – fredags cocktail! Vi har bestemt os for at prøve en ny drink hver fredag og vi er endnu ikke stødt på en, som vi ikke kunne li’ <3

… Jeg har ikke sovet godt en eneste gang her i ugen! Det er jeg noget utilfreds med – det er jeg nemlig ikke vant til – min seng er min ven, men jeg tror altså, at den skal skiftes ud, når vi flytter i det nye hus, men den er altså også 10 år gammel.. Så måske nogle ville mene, at det er på tide.

… Jeg elsker når Bella læser op fra sine små bøger fra skolen, men hver eneste gang hun går i gang glemmer jeg at høre ordentlig efter, fordi mine tanker leder hen på, hvordan hun allerede er blevet så stor – og hvordan vi har været så heldige at få en datter, der er både dygtig, sød, fyldt med kærlighed og så ordentlig og pæn på samme tid.

… Jeg håber, at jeg en dag opdager glæden ved at madlavning. Der er gået 5 dage i denne uge og vi har fået take-away de 3 af dem!

… Jeg drømmer virkelig stadig om at give pigerne deres drømmeværelse og listen over ønsker dertil hober sig op. I kan se hvilke ting, der allerede er på Bella og Josefines værelser lige her og her.

Mette Gregersen