genbrugs kalender gaver

Indlægget er sponsoreret af Guld & Rod

På søndag går det løs! Første søndag i advent..
Jeg elsker December. Jeg elsker gaver. Jeg elsker pigernes ansigt, når vores nisse Puk har været forbi med gaver til dem. Det dur bare… Det eneste jeg ikke er umiddelbart FAN af, at skidtet jo koster.. Og det er jo ikke altid småpenge vi snakker. Da jeg var ude og tjekke til min stand hos Guld og Rod (I kan læse mere om konceptet her) gik jeg lige en runde i butikken – bare for at se om der var noget, som jeg ikke vidste at jeg ikke kunne leve uden 😉 Det var der selvfølgelig.. Men derudover fandt jeg også en masse adventsgaver til pigerne – til virkeligt gode penge!

Det er i den grad nemt at finde fine ting til ungerne ude i Guld og Rod. Både ting, der er lettere brugt, men bestemt også ting, hvor man nærmest ikke kan se, at det nogensinde har været åbnet. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med konceptet og jeg er vild med at tjene en skilling på mine brugte ting. Om noget er jeg bare endnu mere vild med ideen om, at den her forbrugs-fest, som vores generation vel egentlig har startet, bliver sat lidt i bero.

genbrugs kalender gaver
genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gavergenbrugs kalender gaver  genbrugs kalender gaver

Der er selvfølgelig ting til både piger og drenge, babyer og børn, mødre og fædre derude – og jeg har fundet lidt af hver. Det var faktisk forholdvist nemt at finde noget, som jeg er sikker på at pigerne vil falde i svimer over… Og til priser, der fik moren til at falde i svimer 😉 Især det fine sminkehoved vil Bella elske, mens Fine er meget optaget af tal og bogstaver, så den flotte prinsesse computer er perfekt!

genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gaver

Jeg har altid været vild med bamserne fra Lamaze til pigerne, da de var små. Kridt er altid et hit og nintendo spil er der virkerligt mange af derude – noget for alle aldre.
Selvom jeg jo ikke er drengemor, så er jeg sikker på, at man aldrig går helt galt i byen med biler, bamser og noget, der larmer 😉

genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gaver genbrugs kalender gaver

Dette er jo bare en brøkdel af de fine gaver, man kan finde ude hos Guld & Rod – og jeg har jo kun været i butikken i Aalborg. De andre butikker bugner helt sikkert også <3

Julen er virkelig en magisk tid, hvor helt klart den skønneste del er at se børns øjne lyse op. Ikke nok med at genbrugs kalender gaver er smart og et godt skridt mod et bedre miljø – det kan måske også være med til at hjælpe børn, der kommer fa familie med få midler, til at få kalendergaver og julegaver. Der var nemlig fine gaver med priser helt ned 5 kroner!

Hvis I har lyst og mulighed for at hjælpe udsatte børn og deres familie kan I gå ind på Røde Kors hjemmeside og donerer et beløb, som hjælper familierne med at få en jul, som alle børn fortjener.

Mette Gregersen